CINEMATIC + O de la Oana si a iesit CINEMATICO 🙂

sigur acesta e cel mai mic motiv pentru care am creat CINEMATICO.

A fost la inceput o idee, doar o idee si o dorinta de a arata cat mai mult din ceea ce fac pe partea de videografie de eveniment, in principal videografie de nunta.

Pentru cei ce ma cunosc stiu ca am inceput in FOTOTIME, ulterior avand nevoie de mai mult spatiu si o mai buna vizibilitate am hotarat sa apara un nou site care sa prezinte in detaliu munca mea, astfel usor usor s-a conturat CINEMATICO.

La FotoTime am invatat multe de fotografia de nunta si filmare, iar eu impreuna cu Claudiu colaboram foarte bine.

Cinematico este acum proiectul meu de suflet.

Asa cum imi place sa spun… nu cunoastem valoare unui lucru pana ce el nu devine amintire.

Cred cu tarie ca amintirile sunt tot ce raman, tot ce purtam in suflete, intotdeauna ne amintim clipe, fragmente iar acestea puse cap la cap alcatuiesc viata…

Cam despre asta este vorba si in videografia de nunta: Ce ramane de fapt dupa eveniment?

Rochia, aranjamentele, rasul, toata bucuria le vei purta in suflet dar mai ales le vei retrai vazand filmul tau de nunta.

Indiferent daca recunoastem sau nu sunt detalii ce le vom uita cu trecerea timpului, de aceea eu creez pentru voi un film care sa va aduca aminte si la nunta de argint de ziua voastra de nunta.

Alaturi de voi, traiesc si eu fiecare nunta la cote maxime, fiecare eveniment este unic, voi sunteti unici iar eu trebuie sa va las cele mai frumoase amintiri.

Nu este usor, dar este atat de frumos sa stii ca printr-un clip de nunta vei ramane in amintirea mirilor tai, ca vei lasa pentru totdeuna ceva creat cu atata drag.

Nu am un standard rigid pe care sa-l urmez in crearea clipurilor sau in filmul nuntii, merg in general cronologic documentand ziua evenimentului, selectand cele mai frumoase momente si unindu-le in filmarea nuntii ce cuprinde un montaj standard intre  2-3 ore.

Stiind ca toti avem un timp limitat, am hotarat sa creez si filmrea nuntii in format cinematic editat in amanunt in principal pe culoare si sunet avand o durata de 45 minute, acesta este rezumatul zilei de nunta. In filmul nuntii montajul este cronologic, selectand cele mai frumoase segvente de la pregatiri pana la sfarsitul petrecerii.

Best Moments-ul este cartea de vizita a nuntii voastre, asa cum albumul de nunta este pentru foto, este turul virtual in 3-7 minute al nuntii 🙂

Statistic vorbind marea majoritate a mirilor pun accentul pe partea de foto… lasand video mai in spate sau spunand sec… “am luat un cameraman”

Acel camaraman de nunta este de foarte multe ori “Domnul” care filmeaza N ore si preda o filmare plictisitoare de 4-5-8 ore ca pe vremea bunicii, o filmare la care nu stiu daca te vei uita o data sau de 2 ori pana la anii batranetii, absolut normal, cine ar risipii atatea ore din viata?

Filmarea de nunta pe care eu propun este o documentare a nuntii, un film de nunta concentrat, dinamic ce urmeaza o poveste. Incerc o abordare cat mai scurta a filmarii de nunta dar care sa cuprinda totusi intregul eveniment (2-3h) cu editare si montaj standard

De aceea predau si filmul nuntii intr-o varianta de  45 min cu editare si montaj in stil cinematic.

Un Best Moment ce spune o poveste, un videoclip pe care sa il priviti cu drag.

Clipurile Best Moments, Teaser, Love the Dress le predau intotdeauna intr-o varianta cinematica, cu editare atat pe culoare cat si pe sunet.

Incerc intotdeauna sa spun viitorilor miri sa nu faca compromisuri in alegerea camaramanului/videografului de nunta, atunci cand alegeti,  vizualizati munca lui, ganditi-va daca un astfel de clip de nunta va reprezinta?

Nu puneti aceent pe filmarea de nunta?

Atunci nu optati pentru filmarea nuntii, decat sa contractati pe cineva doar pe post de camera de supraveghere 🙂 sau sa incurce fotograful

Rasul, plansul, muzica, vorbele parintilor, urarile prietenilor, glumele matusii pusa pe sotii nu se vor auzii niciodata in fotografii :)…

Oare se merita un film al nuntii? 

Lasa un comentariu legat de acest articol!