fbpx

Despre

Vrem să spunem povestea nunții tale!

În ziua de azi, oricine poate filma Full HD sau 4K utilizând o cameră video, sau face poze cu un DSLR sau chiar un telefon mobil.

Noi nu suntem doar niște simpli fotografi sau cameramani!

SUNTEM POVESTITORI . Suntem specializați în utilizarea mediilor digitale pentru a crea amintiri de nuntă, care spun povestea celei mai importante zile din viața ta. Fiecare cuplu are o poveste unică și frumoasă, propria poveste, cu propriile urcusuri și coborâșuri, cu propriile bucurii și emoții.

SUNTEM ARTIȘTI. Un aparat foto este pur și simplu un instrument pentru umplerea unui cadru. Îmbinăm fiecare imagine cu râs și lacrimi, cu muzică emoționantă din ziua nunții tale și apoi povestea prinde cu adevărat la viață.

SUNTEM PASIONAȚI. Suntem pasionați de viață, de oamenii cărora le creăm povestea, pentru a fi aratată mai departe. Fiecare cuplu pe care îl întâlnim este unic. Ne place sa auzim poveștile lor și să captăm momentele care fac ca ziua nuntii lor sa fie la fel de unică ca ei. Suntem pasionați de capturarea și distribuirea povestilor pe care cuplurile noastre le trăiesc.

Lucrăm cu miri care nu caută doar un fotograf de nuntă sau videograf de nuntă pentru a-și documenta ziua, lucrăm pentru cei ce iși doresc să fie îndrăgostiți de imaginile lor de nunta, o fotografie și un film unic și artistic. Ceva ce îi umple de emoție de fiecare dată când le revad. Suntem inspirați de poveștirile voastre!

Oana (manager)

Nu vei ști niciodată valoarea unui moment, pâna nu devine amintire.

Împreună cream povestea nunții tale!

.