fbpx

Vreau să spun povestea nuntii tale!

În aceste zile, oricine poate filma HD utilizând o cameră video, un DSLR sau chiar un telefon mobil.

Noi nu suntem doar niște cameramani!

SUNTEM POVESTITORI . Suntem specializați în utilizarea mediilor digitale pentru a crea filme de nuntă, care spun povestea celei mai importante zile din viața ta. Fiecare cuplu are o poveste unică și frumoasă, propria poveste, cu propriile urcusuri și coborâșuri, cu propriile bucurii și emoții.

SUNTEM ARTIȘTI. Un aparat foto este pur și simplu un instrument pentru umplerea unui cadru. Imbinăm fiecare imagine cu râs și lacrimi, cu muzică emoționanta din ziua nunții tale și apoi povestea prinde cu adevărat la viață.

SUNTEM PASIONAȚI. Suntem pasionați de viață, de oamenii cărora le creăm povestea, pentru a fi aratată mai departe. Fiecare cuplu pe care îl întâlnim este unic. Ne place sa auzim poveștile lor și să captăm momentele care fac ca ziua nuntii lor sa fie la fel de unică ca ei. Suntem pasionați de capturarea și distribuirea povestilor pe care cuplurile noastre le trăiesc.

Lucrăm cu miri care nu caută doar un videoclip de nuntă pentru a-și documenta ziua, lucram pentru cei ce iși doresc să fie îndrăgostiți de filmul lor de nunta, un film unic și artistic. Ceva ce îi umple de emoție de fiecare dată când il revăd. Suntem inspirați de poveștirile voastre!

Oana Butculescu

Nu vei ști niciodată valoarea unui moment, pâna nu devine amintire.

Împreună cream povestea nunții tale!

.