fbpx

Intrebari frecvente fotograf de nunta

Iata cele mai frecvente intrebari despre fotografia de nunta, filmare de nunta sau fotografia si filmarea de cununie civila, cat si raspunsul acestora. In alegerea fotografului ideal pentru nunta voastra sunt cateva întrebari care sunt adresate in mod frecvent. Vezi mai jos informatiile care va pot face alegerea mai usoara.

Ce aparatura folositi?

Aparatura este întradevar importanta dar cred cu tarie ca tehnica din spatele camerei, povestea pe care o prezint în videoclipuri este cu adevarat importanta.

Aparatura folosita este SONY si FUJIFILM XT-4, cu diferite obiective, sisteme de stablizare, slidere, monopiede si trepiede. Tehnlogia ne permite sa filmam, la cerere si 4k.

Cat de departe calatoriti?

Pentru nunta vostra frumoasa, mergem cu drag in orice coltisor al tarii…chiar putem trece  granita 🙂

Cine va veni la nunta?

Atunci cand ati hotarat sa alegeti CINEMATICO, in spatele lui  sunt eu, Oana si manageriez tot, pentru a va lasa cele mai frumoase amintiri. Indiferent ca alegeti varianta de filmare intr-o camera sau in 3, eu voi coordona toata activitatea.

Imi incredintati cea mai importanta zi din viata vostra de cuplu iar eu sunt direct raspunzatoare de amintirile voastre foto video.

Incat timp primim fotografiile si filmarea?

Inteleg cat de importante sunt fotografiile si filmarea de la orice eveniment asa ca încercam de fiecare data sa le editam cat pot de repede, acordand însa atentia necesara fiecarei imagini. In functie de eveniment durata fotografiilor/filmarii poate sa fie între 14 zile si 30 de zile.

Cum va împacati cu fotograful?

Cu siguranta la nunta va exista doar echipa noastra foto video. Fiind profesionisti ne vom respecta si ajuta reciproc.

Cum veti fi imbracati la nunta?

Cred cu tarie în respectul reciproc dar mai ales ma respect si de aceea voi avea o tinuta cat se poate de decenta si eleganta in acord perfect cu evenimentul la care particip.

Luati interviuri oaspetilor?

Daca ne referim strict la modelul de interviu întrebare/raspuns raspunsul este nu. Asa cum ati observat in clipurile prezentate sau in fotografii, mergem pe un stil cat se poate de natural, arat ceea ce s-a întamplat la eveniment într-o lumina cat mai buna, nu dorim sa intervinim inutil pentru a va prezenta un material in care voi sa va simtiti stanjeniti sau inconfortabil.

Revenind la întrebarea initiala, este foarte posibil sa obtinem marturii de la invitati, prieteni, familie, dar garantat acestia isi vor exprima liber gandurile si emotiile catre voi…pentru ca in ziua nuntii despre asta vorbim… DESPRE EMOȚII!!!

Cine editeaza fotografiile si filmarea?

NOI 🙂 atat fotografiile, albumele, Clipul Best Moments, Teaser si filmarea integrala sunt realizate de  noi, atat editare cat si montaj. Daca doriti ceva expres in acestea va pot ajuta cu mare drag. Poate aveti o melodie de suflet ce o doriti drept coloana sonora, se poate!

In lipsa anumitor cerinte din partea vostra voi realiza filmarea dupa bunul nostru plan, un film cronologic din cele mai frumoase cadre ce vor spune povestea nuntii.

Cat material foto video predati?

Nu exista un stas, pentru ca fiecare nunta este unica, voi sunteti unici, filmul nuntii poate varia de la 1:30-3 h in functie de amploarea nuntii. Clipul Best Moments 3-7 minute.

Fotografiile vor fi editate toate si veti primii un minim de 800 fotografii. Media este undeva la 1200-1300, acum depinde foarte mult cat de mult petreceti voi.

Predarea materialelor se face pe stick USB. Toate detaliile referitoare la predarea materialelor, timp de executie, durata vor fi stipulate in contract.

Trebuie sa va asiguam si masa?

Noi avem cateva batoane proteice la noi, dar cand acestea nu-si mai fac efectul este de dorit sa avem masa pe durata petrecerii asigurata. Cat de fit sa fii? Munca consuma energie! 🙂

Ramaneti pana la finalul petrecerii?

Bineinteles! Timpul vostru este mai pretios decat al meu, este ziua voastra si trebuie surprinsa în detaliu. Incepem de la pregatiri si terminam ziua cu ultimul obicei.

Predauti si BRUT-urile?

Raspunsul este nu. Indiferent daca s-a filmat într-o camera sau în 3 materialul brut nu se preda, filmam din mai multe unghiuri si folosim microfoane pentru o captare cat mai buna a sunetului. Materialul editat va spune povestea nuntii, brut-ul va cuprinde doar fragmente ce nu vor spune nimic.

Materialul editat va reda admosfera intregii nunti. Muzica de la petrecere va fi redata exact ca la petrecere, fiind captata cu microfoane externe. Pentru momentul pregatirilor sau pentru orice alt moment unde ambinetul nu trebuie sa se auda se va folosi muzica in concordanta cu cele petrecute (exemple de editare/montaj vedeti la cerere pe un link privat).

Care este diferenta dintre DVD si STICK USB?

Tehnologia DVD a fost proiectata la sfaritul anilor 1980 si, prin urmare, nu suporta cele mai noi formate video de înalta definiti /rezolutie. STICK-UL USB accepta video de înalta rezolutie si va arata excelent pe televizorul tau cu ecran mare.

Aveti si backup? Copii de rezerva?

Odata ce va predau materialul foto video, eu il pun la arhivat deci se va pastra mult si bine pentru cazul de „Doamne Fereste” în care rataciti stick-ul. De asemena va pot face si înca un stick de rezerva pe care sa il dati parintilor, nasilor pentru ca stick-ul vostru sa ramane explusiv la voi :).

In ceea ce priveste aparatura de back-up la eveniment, detinem. Aparatura similara cu cea principala, întotdeauna în ghiozdan se va gasi aparatura de back-up.

Daca castigigati la loto mai veniti la nunta?

Foarte posibil sa nu mai locuiesc in Bucuresti, dar cu siguranta la nunta va ajunge echipa mea, am renuntat acum 6 ani la viata dintr-o multinationala pentru a-mi urma visul, iar acesta nu se va stinge cu o suma de bani castigata usor.

Cat este avansul? Cum se face plata?

  • 400 euro avans platibil la încheierea contractului prin factura sau bon fiscal.
  • diferenta la terminarea evenimentului sau in maxim 48h
    Toate platile se fac prin factura  fiscala.

Impreuna cream povestea nuntii tale!