fbpx

Intrebari frecvente fotograf de nunta

Iata cele mai frecvente intrebari despre fotografia de nunta, filmare de nunta sau fotografia si filmarea de cununie civilă, cât și răspunsul acestora. În alegerea fotografului ideal pentru nunta voastra sunt câteva întrebări care sunt adresate in mod frecvent. Vezi mai jos informațiile care vă pot face alegerea mai ușoară.

Ce aparatură folosiți?

Aparatura este întradevar importantă dar cred cu tărie că tehnica din spatele camerei, povestea pe care o prezint în videoclipuri este cu adevarat importantă.

Aparatura folosită este SONY si FUJIFILM XT-4, cu diferite obiective, sisteme de stablizare, slidere, monopiede și trepiede. Tehnlogia ne permite să filmăm, la cerere si 4k.

Cât de departe călatoriti?

Pentru nunta vostră frumoasă, mergem cu drag in orice colțișor al tării…chiar putem trece  granița 🙂

Cine va veni la nuntă?

Atunci cand ați hotarat sa alegeți CINEMATICO, in spatele lui  sunt eu, Oana și manageriez tot, pentru a va lasă cele mai frumoase amintiri. Indiferent ca alegeti varianta de filmare intr-o cameră sau in 3, eu voi coordona toata activitatea.

Imi incredințati cea mai importanta zi din viața vostră de cuplu iar eu sunt direct răspunzatoare de amintirile voastre foto video.

Incat timp primim fotografiile si filmarea?

Înțeleg cât de importante sunt fotografiile si filmarea de la orice eveniment așa că încercam de fiecare dată să le editam cât pot de repede, acordând însă atenția necesară fiecărei imagini. În funcție de eveniment durata fotografiilor/filmarii poate să fie între 14 zile și 30 de zile.

Cum vă împacați cu fotograful?

Cu siguranța la nunta va exista doar echipa noastra foto video. Fiind profesioniști ne vom respecta si ajuta reciproc.

Cum veți fi imbrăcați la nuntă?

Cred cu tărie în respectul reciproc dar mai ales mă respect si de aceea voi avea o ținuta cat se poate de decenta si eleganta in acord perfect cu evenimentul la care particip.

Luați interviuri oaspeților?

Dacă ne referim strict la modelul de interviu întrebare/răspuns răspunsul este nu. Asa cum ați observat in clipurile prezentate sau in fotografii, mergem pe un stil cât se poate de natural, arat ceea ce s-a întamplat la eveniment într-o lumină cât mai bună, nu dorim sa intervinim inutil pentru a va prezenta un material in care voi să vă simțiți stânjeniți sau inconfortabil.

Revenind la întrebarea inițiala, este foarte posibil să obținem mărturii de la invitați, prieteni, familie, dar garantat aceștia iși vor exprima liber gandurile și emoțiile către voi…pentru că in ziua nunții despre asta vorbim… DESPRE EMOȚII!!!

Cine editează fotografiile si filmarea?

NOI 🙂 atât fotografiile, albumele, Clipul Best Moments, Teaser și filmarea integrală sunt realizate de  noi, atât editare cât și montaj. Daca doriți ceva expres in acestea vă pot ajuta cu mare drag. Poate aveți o melodie de suflet ce o doriți drept coloană sonoră, se poate!

In lipsa anumitor cerinte din partea vostra voi realiza filmarea după bunul nostru plan, un film cronologic din cele mai frumoase cadre ce vor spune povestea nunții.

Cât material foto video predați?

Nu există un stas, pentru că fiecare nunta este unică, voi sunteți unici, filmul nunții poate varia de la 1:30-3 h in funcție de amploarea nunții. Clipul Best Moments 3-7 minute.

Fotografiile vor fi editate toate si veti primii un minim de 800 fotografii. Media este undeva la 1200-1300, acum depinde foarte mult cat de mult petreceti voi.

Predarea materialelor se face pe stick USB. Toate detaliile referitoare la predarea materialelor, timp de executie, durată vor fi stipulate in contract.

Trebuie să vă asiguăm si masa?

Noi avem câteva batoane proteice la noi, dar când acestea nu-și mai fac efectul este de dorit să avem masa pe durata petrecerii asigurată. Cât de fit sa fii? Munca consumă energie! 🙂

Rămâneți până la finalul petrecerii?

Bineinteles! Timpul vostru este mai prețios decât al meu, este ziua voastră și trebuie surprinsă în detaliu. Incepem de la pregătiri și terminăm ziua cu ultimul obicei.

Predauți și BRUT-urile?

Răspunsul este nu. Indiferent daca s-a filmat într-o cameră sau în 3 materialul brut nu se predă, filmăm din mai multe unghiuri și folosim microfoane pentru o captare cât mai bună a sunetului. Materialul editat va spune povestea nuntii, brut-ul va cuprinde doar fragmente ce nu vor spune nimic.

Materialul editat va reda admosfera intregii nunți. Muzica de la petrecere va fi redată exact ca la petrecere, fiind captata cu microfoane externe. Pentru momentul pregatirilor sau pentru orice alt moment unde ambinetul nu trebuie să se audă se va folosi muzica in concordantă cu cele petrecute (exemple de editare/montaj vedeți la cerere pe un link privat).

Care este diferența dintre DVD și STICK USB?

Tehnologia DVD a fost proiectată la sfâritul anilor 1980 și, prin urmare, nu suportă cele mai noi formate video de înaltă definiți /rezolutie. STICK-UL USB acceptă video de înaltă rezoluție și va arata excelent pe televizorul tau cu ecran mare.

Aveți si backup? Copii de rezervă?

Odata ce vă predau materialul foto video, eu il pun la arhivat deci se va pastra mult și bine pentru cazul de „Doamne Fereste” în care rataciți stick-ul. De asemena vă pot face și înca un stick de rezerva pe care sa il dați părinților, nașilor pentru ca stick-ul vostru să rămane explusiv la voi :).

În ceea ce privește aparatura de back-up la eveniment, deținem. Aparatură similară cu cea principală, întotdeauna în ghiozdan se va gasi aparatura de back-up.

Dacă câstigigați la loto mai veniți la nuntă?

Foarte posibil să nu mai locuiesc in Bucuresți, dar cu siguranta la nunta va ajunge echipa mea, am renuntat acum 6 ani la viața dintr-o multinaționala pentru a-mi urma visul, iar acesta nu se va stinge cu o suma de bani câștigată ușor.

Cât este avansul? Cum se face plata?

  • 400 euro avans platibil la încheierea contractului prin factură sau bon fiscal.
  • diferenta la terminarea evenimentului sau in maxim 48h
    Toate plațile se fac prin factura  fiscala.

Împreună cream povestea nunții tale!