fbpx

Despre noi

Despre echipa noastra de fotografi si videografi de nunta

Cinematico este o echipa de fotografi si videografi profesionisti de nunta din Bucuresti. Suntem pasionati de frumusetea si emotia din spatele fiecarei nunti si suntem dedicati sa capturam cele mai bune momente pentru clientii nostri.

Echipa noastra este formata din fotografi si videografi cu experienta, care au lucrat la sute de nunti si au capturat momente speciale pentru clientii nostri in intreaga tara. Suntem mandri sa oferim servicii de fotografie si filmare de nunta de calitate, cu atentie la detalii si cu un stil unic.

La Cinematico, suntem dedicati sa oferim clientilor nostri o experienta memorabila de fotografiere si filmare de nunta. Suntem flexibili si ne adaptam la nevoile fiecarui cuplu, pentru a asigura ca momentele importante ale nuntii lor sunt capturate in mod perfect.

In plus fata de fotografia si filmarea de nunta, oferim si servicii de fotografie si filmare de botez, sesiuni foto de logodna si alte evenimente speciale. De asemenea, ne adaptam la cerintele specifice ale fiecarui client si oferim pachete personalizate de servicii pentru a se potrivi cu nevoile si bugetul lor.

Vrem sa facem ca ziua ta speciala sa fie si mai speciala si sa fie amintita pentru totdeauna!

 

Oana (manager)

Nu vei sti niciodata valoarea unui moment, pana nu devine amintire.

Impreuna cream povestea nuntii tale!

Testimoniale

Ce spun clientii despre noi? De ce au ales serviciile noastre pentru evenimentul lor special?

Testimonialele sunt marturii ale clientilor nostri care au apreciat serviciile noastre de filmare si editare video. Acestea ne ofera o perspectiva reala asupra modului în care am reusit sa îndeplinim asteptarile clientilor si sa le oferim o experienta de neuitat. Fie ca sunt povesti de succes despre nunti, evenimente corporate sau clipuri promotionale, testimonialele ne ajuta sa întelegem mai bine nevoile si dorintele clientilor nostri si sa ne îmbunatatim serviciile în consecinta. Acestea sunt o sursa valoroasa de feedback pentru noi si ne ajuta sa ne asiguram ca oferim întotdeauna cele mai bune servicii clientilor nostri.

Impreuna cream povestea nuntii tale!