fbpx

Despre noi

Despre noi

Bine ai venit pe pagina „Despre noi” a site-ului nostru de foto video nunta Bucuresti!

Cine suntem?

Suntem o echipa de fotografi si videografi profesionisti, cu peste 7 ani de experienta in domeniu. Eu, Oana, sunt managerul Cinematico si ma ocup de relatia cu voi, viitorii miri. Ne dorim sa va oferim cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii voastre si sa va ajutam in organizarea acesteia cu consultanta gratuita si suport constant.

Experienta noastra foto video nunta

Cu peste 7 ani de experienta in domeniu si sute de nunti fotografiate si filmate, suntem siguri ca avem abilitatile si echipamentul necesar pentru a captura cele mai frumoase momente din ziua dumneavoastra speciala.

De ce sa alegi Cinematico la nunta voastra?

Pentru ca suntem o echipa dedicata si profesionista, care isi doreste sa va ofere cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii. Avem aparatura de ultima generatie si ne-am perfectionat abilitatile prin diferite cursuri si workshopuri. Suntem din Bucuresti, cu sediul in Pipera, si suntem pregatiti sa va oferim servicii de calitate la preturi competitive. Contactati-ne acum pentru mai multe detalii.

Oana (manager)

Nu vei sti niciodata valoarea unui moment, pana nu devine amintire.

Impreuna cream povestea nuntii tale!

Testimoniale

Ce spun clientii despre noi? De ce au ales serviciile noastre pentru evenimentul lor special?

Testimonialele sunt marturii ale clientilor nostri care au apreciat serviciile noastre de filmare si editare video. Acestea ne ofera o perspectiva reala asupra modului în care am reusit sa îndeplinim asteptarile clientilor si sa le oferim o experienta de neuitat. Fie ca sunt povesti de succes despre nunti, evenimente corporate sau clipuri promotionale, testimonialele ne ajuta sa întelegem mai bine nevoile si dorintele clientilor nostri si sa ne îmbunatatim serviciile în consecinta. Acestea sunt o sursa valoroasa de feedback pentru noi si ne ajuta sa ne asiguram ca oferim întotdeauna cele mai bune servicii clientilor nostri.

Impreuna cream povestea nuntii tale!