fbpx

Vezi mai jos lista cu cele mai frecvente intrebari primite.

Cât de departe călatorești?

Pentru nunta vostră frumoasă, merg cu drag in orice colțișor al tării…chiar putem trece  granița 🙂

Ce aparatură folosiți?

Aparatura este întradevar importantă dar cred cu tărie că tehnica din spatele camerei, povestea pe care o prezint în videoclipuri este cu adevarat importantă.

Aparatura folosită este CANON, cu diferite obiective, sisteme de stablizare, slidere, monopiede și trepiede. Tehnlogia ne permite să filmăm, la cerere si 4k.

Cine va veni la nuntă?

Atunci cand ați hotarat sa alegeți CINEMATICO, in spatele lui  sunt eu, Oana și garantez că voi fi prezentă la nunta vostra pentru a va lasă cele mai frumoase amintiri. Indiferent ca alegeti varianta de filmare intr-o cameră sau in 3 eu voi fi acolo.

Imi incredințati cea mai importanta zi din viața vostră de cuplu iar eu sunt direct răspunzatoare de amintirile voastre video.

Cum vă împacați cu fotograful?

Cu siguranța la nunta va exista un fotograf pe care posibil sa-l fi intalnit pentru prima data in viata. Fiind profesioniști ne vom respecta si tolera reciproc, fiind bine cunoscut faptul ca fiecare vom dori obținerea celor mai bune cadre. Cu siurantă daca nu ne vom putea ajuta macar nu ne vom incurca :).

Cum veți fi imbrăcați la nuntă?

Cred cu tărie în respectul reciproc dar mai ales mă respect si de aceea voi avea o ținuta cat se poate de decenta si eleganta in acord perfect cu evenimentul la care particip.

Luați interviuri oaspeților?

Dacă ne referim strict la modelul de interviu întrebare/răspuns răspunsul este nu. Asa cum atți observat in clipurile prezentate merg pe un stil cât se poate de natural, arat ceea ce s-a întamplat la eveniment într-o lumină cât mai bună, nu doresc sa intervin inutil pentru a va prezenta un material in care voi să vă simțiți stânjeniți sau inconfortabil.

Revenind la întrebarea inițiala, este foarte posibil să obțin mărturii de la invitați, prieteni, familie, dar garantat aceștia iși vor exprima liber gandurile și emoțiile către voi…pentru că in ziua nunții despre asta vorbim… DESPRE EMOȚII!!!

Cine editează filmarea?

EU 🙂 atât Clipul Best Moments, Teaser și filmarea integrală sunt realizate de  mine, atât editare cât și montaj. Daca doriți ceva expres in acestea vă pot ajuta cu mare drag. Poate aveți o melodie de suflet ce o doriți drept coloană sonoră, se poate!

In lipsa anumitor cerinte din partea vostra voi realiza filmarea după bunul meu plan, un film cronologic din cele mai frumoase cadre ce vor spune povestea nunții.

Cât material video predați?

Nu există un stas, pentru că fiecare nunta este unică, voi sunteți unici, filmul nunții poate varia de la 1:30-3 h in funcție de amploarea nunții. Clipul Best Moments 3-7 minute.

Predarea materialului montat si editat se face pe stick USB intr-o caracasa personalizata, aleasă de voi. Toate detaliile referitoare la predarea materialelor, timp de executie, durată vor fi stipulate in contract.

Trebuie să vă asiguăm si masa?

Eu am câteva batoane proteice la mine, dar când acestea nu-și mai fac efectul este de dorit să am masa pe durata petrecerii asigurată. Cât de fit sa fii? Munca consumă energie! 🙂 De obicei merg cu un asistent sau înca un videograf la eveniment iar baieții sun răi de foame 🙂

Rămâneți până la finalul petrecerii?

Bineinteles! Timpul vostru este mai prețios decât al meu, este ziua voastră și trebuie surprinsaă în detaliu. Incepem de la pregătiri și terminăm ziua cu ultimul obicei.

Predauți și BRUT-urile?

Răspunsul este nu. Indiferent daca s-a filmat într-o cameră sau în 3 materialul brut nu se predă, filmăm din mai multe unghiuri și folosim microfoane pentru o captare cât mai bună a sunetului. Materialul editat va spune povestea nuntii, brut-ul va cuprinde doar fragmente ce nu vor spune nimic.

Materialul editat va reda admosfera intregii nunți. Muzica de la petrecere va fi redată exact ca la petrecere, fiind captata cu microfoane externe. Pentru momentul pregatirilor sau pentru orice alt moment unde ambinetul nu trebuie să se audă se va folosi muzica in concordantă cu cele petrecute (exemple de editare/montaj vedeți la cerere pe un link privat).

Care este diferența dintre DVD și STICK USB?

Tehnologia DVD a fost proiectată la sfâritul anilor 1980 și, prin urmare, nu suportă cele mai noi formate video de înaltă definiți /rezolutie. STICK-UL USB acceptă video de înaltă rezoluție și va arata excelent pe televizorul tau cu ecran mare.

Puteți face și foto?

In calitate de videograf mă axez doar pe captarea imaginilor video. Aparatura este setata pe modul filmare si nu riscam pentru nimic obținerea cadrelor foto în paralel.

Lasăm partea foto pentru dragii noștri colegi de la FotoTime

Aveți si backup? Copii de rezervă?

Odata ce vă predau materialul video, eu il pun la arhivat deci se va pastra mult și bine pentru cazul de „Doamne Fereste” în care rataciți stick-ul. De asemena vă pot face și înca un stick de rezerva pe care sa il dați părinților, nașilor pentru ca stick-ul vostru să rămane explusiv la voi :).

În ceea ce privește aparatura de back-up la eveniment, deținem. Aparatură similară cu cea principală, întotdeauna în ghiozdan se va gasi aparatura de back-up.

Dacă câstigigați la loto mai veniți la nuntă?

Foarte posibil să nu mai locuiesc in Bucuresți, dar cu siguranta la nunta voi ajunge, am renuntat acum 5 ani la viața dintr-o multinaționala pentru a-mi urma visul, iar acesta nu se va stinge cu o suma de bani câștigată ușor.

Cât este avansul? Cum se face plata?

  • 20% avans platibil la încheierea contractului prin factură sau bon fiscal.
  • 60% la terminarea evenimentului sau in 48h
  • 20% la predarea materialelor in maxim 2 luni de la eveniment.
    Toate plațile se fac prin factura sau bon fiscal.

Împreună cream povestea nunții tale!

.