Cele mai superbe 5 locatii pentru sedinta foto din ziua nuntii in Bucuresti

Capturam amintirile tale unice intr-un cadru de poveste

Daca esti in cautarea unei locatii de vis pentru sedinta foto din ziua nuntii in Bucuresti, ai ajuns in locul potrivit. Bucurestiul ofera o varietate de locatii superbe pentru a captura amintirile tale unice intr-un cadru de poveste.

Fotograf Nunta Bucuresti - Cinematico

Iata cateva sugestii cu cele mai superbe 5 locatii pentru sedinta foto din ziua nuntii in Bucuresti:

 1. Gradina Botanica – Aceasta gradina minunata este una dintre cele mai populare locatii pentru sedinte foto de nunta din Bucuresti. Gradina ofera o varietate de peisaje spectaculoase, de la gradini pline de flori la paduri umbroase.
 2. Palatul Parlamentului – Daca vrei sa captezi un peisaj impunator si de neuitat, Palatul Parlamentului este alegerea perfecta. Cu arhitectura sa impresionanta si gradinile sale frumos intretinute, acesta este un cadru ideal pentru poze de nunta.

Fotograf Nunta Bucuresti - Domeniul cu Ciresi - Cinematico

 1. Muzeul National de Arta – Daca esti un iubitor de arta, Muzeul National de Arta poate fi o locatie ideala pentru sedinta ta foto de nunta. Muzeul gazduieste o colectie impresionanta de arta si arhitectura, oferind un cadru de vis pentru poze de nunta.
 2. Parcul Herastrau – Parcul  Herastrau sunt una dintre cele mai populare locatii pentru sedinte foto de nunta in Bucuresti, oferind o multime de peisaje pitoresti, de la lacuri pline de pasari la alei arborate.
 3. Parcul Carol – Daca esti in cautarea unei locatii mai rustice, Parcul Carol poate fi alegerea ideala. Parcul ofera o varietate de peisaje frumoase, de la lacuri si rauri la paduri umbroase, care pot face cadrul perfect pentru poze de nunta.

 

Filmare Nunta Cinematico

Echipa noastra de fotografi profesionisti si videografi este experta în capturarea acestor momente speciale. Verificati oferta noastra de preturi aici.

Cateva sugestii de locatii pentru sedinte foto de nunta in Bucuresti ar putea fi un palat impresionant cu detalii architecturale uimitoare, o gradina plina de vegetatie luxurianta si alei arborate, un muzeu cu o colectie impresionanta de arta sau o piata mare cu cladiri impunatoare in fundal. Indiferent de preferintele tale, Bucurestiul are o multime de optiuni de care sa te bucuri.”

 1. Palatul Mogosoaia
 2. Palatul Stirbei Buftea
 3. Muzeul National de Arta al Romaniei
 4. Muzeul Taranului Roman
 5. Palatul Parlamentului
 6. Muzeul National de Istorie al Romaniei
 7. Piata Unirii
 8. Centru Vechi Bucuresti
 9. Palatul Ghica
 10. Palatul Suter
 11. Catedrala Patriarhala
 12. Muzeul Satului
 13. Biblioteca Centrala Universitara
 14. Muzeul National de Geologie
 15. Muzeul National de Arta Contemporana
 16. Gradinile Kiseleff
 17. Muzeul National de Istorie a Transporturilor
 18. Muzeul National al Muzicii
 19. Calea Victoriei
 20. Muzeul National de Istorie al Romanilor

Daca vrei sa alegi o locatie superba pentru sedinta foto de nunta in Bucuresti, nu uita sa iei in considerare aceste sugestii. Fie ca preferi un ambient urban sau o zona mai naturala, Bucurestiul are o multime de optiuni de care sa te bucuri.

Verificati oferta noastra de preturi aici sau contactati-ne pentru a rezerva o data!