Filmarea nuntii in doua camere

De ce filmarea nuntii in doua camere?

Filmarea nuntii in doua camere. Filmarea de nunta a devenit un subiect destul de sensibil in ultimele sezoane, in mare parte datorata trecutului nu tocmai glorios de care „se bucura” filmarea de nunta.

De ce am spus nu tocmai glorios?

Majoritatea mirilor si nu numai cand aud de filmarea nuntii, se gandesc la acele ore interminabile insirate pe DVD-uri numerotate… gresit, sau cel putin gresit din punctul meu de vedere si al multor colegi care nu mai vad filmarea de nunta in acest mod.

Filmarea trebuie vazuta ca un film al nuntii, un film arata o poveste de la inceput pana la sfarsit si cel mai important sa te tina captivat, sa nu pliciseasca iar acest lucru se poate intampla doar in cazul in care filmul dureaza cel mult 2 h si este destul de dinamic, dinamism dat in mare parte de filmarea in doua camere.

Filmarea nuntii in doua camere are un rol destul de important, alternarea cadrelor (larg-detaliu) dau un dinamism filmarii si totodata surprind evenimentul din doua unghiuri diferite.

Daca pentru perioada pregatirilor (mireasa si mire) filmarea in doua camere nu este atat de necesara, pentru cununia religioasa si petrecere, filmarea de nunta in doua camere are un rol destul de important, mai ales daca la petrecere sunt prezenti peste 150 de invitati.

Munca in echipa este foarte importanta, pentru filmnarea nuntii in doua camere comunicarea dintre cei doi videografi este esentiala si fiecare trebuie sa stie foarte bine ce are de facut si ce cadre are de surprins, fiecare stie ce obiective o sa foloseasca pentru a arata cel mai bine o scena.

De ce este mai scumpa o filmare de nunta in 2 camere?

  • sunt doi oameni ce filmeaza permanent
  • montajul si editarea filmarii in doua camere necesita un timp ceva mai intelungat de prelucrare si evident costurile filmarii de nunta in doua camere sunt mai ridicate

Pentru a intelege mai bine diferenta dintr filmarea cu o camere vs doua camere va las doua clipuri de nunta, primul realizat in doua camere iar cel de al doilea intr-o singura camera.