Cununia civila în aer liber în Bucuresti: idei si sugestii pentru locatii si decor

Cununia civila este un moment important si emotionant pentru orice cuplu care doreste sa-si oficializeze relatia. In timp ce multi aleg sa se casatoreasca într-o sala de evenimente sau la casa de casatorii, altii prefera sa-si schimbe voturile într-un cadru mai natural si pitoresc. In acest articol, vom explora idei si sugestii pentru organizarea unei cununii civile în aer liber în Bucuresti, inclusiv locatii si decor.

Locatii

Bucurestiul ofera multe optiuni pentru organizarea unei cununii civile în aer liber. Parcurile, gradinile si lacurile pot fi locatii ideale pentru o ceremonie de nunta romantica si memorabila.

  • Parcul Herastrau, situat în nordul orasului, este una dintre cele mai populare locatii pentru cununii civile în aer liber. Pe langa faptul ca ofera o priveliste frumoasa asupra lacului, parcul are mai multe zone amenajate special pentru organizarea de evenimente.
  • O alta optiune populara este Parcul Carol, situat în centrul orasului. Acesta are o gradina franceza pitoreasca, o gradina japoneza si un lac impresionant, care sunt locatii ideale pentru fotografii de nunta frumoase si unice.
  • Gradina Botanica din Bucuresti este o alta optiune interesanta pentru organizarea unei cununii civile în aer liber. Gradina este plina de flori si plante exotice, ceea ce o face o locatie frumoasa si romantica pentru o ceremonie de nunta.

Decoratiuni pentru cununia civila in aer liber

In ceea ce priveste decoratiunile pentru cununia civila in aer liber, imaginatia este singura limita. O astfel de ceremonie poate fi personalizata si cu decoratiuni simple, dar elegante, sau cu tematici complexe si spectaculoase, in functie de gusturile si preferintele mirilor.

Pentru un decor minimalist si elegant, se pot alege aranjamente florale in ton cu mediul inconjurator, cum ar fi flori albe si verzi pentru o cununie in gradina sau flori de camp pentru o cununie in aer liber la marginea padurii. In plus, se pot adauga elemente naturale precum tulpini de bambus, frunze sau crengute, pentru a integra decorul in natura.

Daca mirii prefera un decor mai elaborat, se pot adauga elemente suplimentare cum ar fi lumini decorative, lumanari, cortine de hartie sau baloane. Acestea pot fi aranjate in culorile preferate ale mirilor sau in nuante care se potrivesc cu tema evenimentului.

In plus, o tendinta populara in decoratiunile pentru cununia civila in aer liber este utilizarea panourilor decorative personalizate cu numele mirilor, initiala sau cu citate inspirationale despre dragoste.

Sfaturi pentru organizarea unei cununii civile in aer liber

  • Verificati cu atentie regulile si restrictiile locatiei alese pentru a va asigura ca puteti organiza evenimentul conform dorintelor dvs.
  • Asigurati-va ca aveti toate autorizatiile necesare pentru organizarea unei cununii civile in aer liber, inclusiv permisiunea de la autoritatile locale.
  • Asigurati-va ca exista o solutie de backup in cazul in care vremea se schimba brusc. Acest lucru poate include un cort sau o locatie interioara alternativa.
  • Verificati disponibilitatea furnizorilor de servicii cum ar fi fotografi, florari si catereri si asigurati-va ca sunt disponibili pentru data evenimentului dvs.
  • Discutati cu oficiul de stare civila pentru a programa o cununie civila in aer liber si a obtine toate actele necesare inainte de eveniment.
  • Asigurati-va ca aveti o echipa de organizatori de evenimente sau un prieten apropiat care poate ajuta cu organizarea si coordonarea evenimentului.
  • Respectati regulile si normele de buna purtare pentru a va asigura ca evenimentul dvs. este un succes si ca toata lumea se simte confortabil.

In concluzie, cununia civila în aer liber poate fi un eveniment memorabil si unic pentru tinerii însuratei. Este important sa alegeti locatia si decorul în functie de personalitatea si gusturile voastre, astfel încat sa reflecteti ceea ce sunteti ca si cuplu. Indiferent de tipul de locatie sau decor ales, cele mai importante sunt momentele petrecute împreuna cu cei dragi si uniunea voastra ca si cuplu.