10 regrete ale mirilor din ziua nuntii

10 Regrete ale mirilor din ziua nuntii

Ziua nuntii este una dintre cele mai importante zile din viata ta, dar asta nu inseamna ca lucrurile merg intotdeauna cum ai planificat….

Exista o serie de regrete pe care cuplurile ce au trecut deja prin experienta nuntii, le au, suntem aici pentru a va ajuta sa le evitati!

1.Fotografia de nunta

Asigurat-va ca ati rezervat fotograful nuntii voastre! Nu lasati acest aspect pe ultimele luni.

Este foarte important ca fotograful nuntii voastre sa fie prezent de la pregatiri pana la ultimul dans!
Suntem o echipa completa ce oferim servicii de fotografie si filmare, prin experenta noastra si prin imbinarea stilurilor vom gasi pentru voi cea mai buna varianta. Alege Cinematico: Fotograf Nunta Bucuresti!

VEZI: PRETURI SI PACHETE FOTO VIDEO

2. Lista de invitati

Dupa nunta, foarte multi miri regreta faptul ca au invitat atat de multi oameni la nunta. Nu va simtiti obligati sa invitati pe oricine, invitand cat mai putini dar apropiati veti economisi si costurile iar petrecerea va fi extrem de reusita.

3. Dansul Mirilor

Primul dans este extrem de important! Merita sa luati cateva lectii de dans daca nu sunteti buni dansatori si nu stiti sa improvizati.

4. Timp pentru voi

Luati-va 10 minute doar voi doi pentru a stabilii ultimele detalii din ziua nuntii. Doar voi doi, in cateva momente de aur.

5. Ziua nuntii incepe de dimineata

Incepeti pregatirile de dimineata pentru a avea timp, incepand relaxat veti avea timp si de un pahar de sampanie si timp pentru a savura cafeaua in liniste.

6. Nu sari peste masa

Avem o multime de cupluri ce ne spun ca au uitat sa manance in ziua nuntii. Din cauza emotilor sau fiind prea ocupati cu invitatii, nu numai ca au sarit peste micul dejun dar nici la restaurant nu au gustat din delicioasele preparate, trist, meniul a costat :).

7. Dj pentru nunta

Indiferent cat de putin doriti sa cheltuiti pentru muzica din seara nuntii, nu uitati ca este foarte importanta. Daca nu doriti o formatie in seara nuntii, un DJ cu un play-list cuprinzator va anima seara.

8. Confort sau stil?

Pantofii cu toc de 13 cm arata minunat…dar…poti ramane intrega zi incalatat cu ei? Daca da, este perfect. Daca nu ideal este ca in defavoarea stilului sa optati pentru confort, aveti o zi intrega in care este necesar sa fii activa si sa petreci.

9. Frumusete in ziua nuntii

Proba pentru machiajul de nunta si cea pentru coafura sunt esentiale. Nu ar fi nimic mai stresant decat in dimineata nuntii sa-ti urasti machaijul si sa nu ai timp pentru realizarea altuia acheter viagra en ligne.

10. Profita la maxim de ziua nuntii.

Ziua nuntii trece foarte repede si trebuie sa te bucuri la maxim pentru a nu avea regrete dupa. Este nunta ta! Distreaza-te!

In speranta ca sfaturile va vor fi utile, asteptam cu interes pareri din partea voastra!

VEZI: OFERTA FOTO VIDEO DE NUNTA