5 greseli pe care mirii le fac in ziua nuntii

5 greseli pe care mirii le fac in ziua nuntii

Stim din experienta cum activitatile din ziua nuntii se deruleaza pe repede inainte, de aceea asa cum am mai spus un program pentru ziua nuntii va va ajuta ca totul sa decurga cat mai organizat, timpii acordati fiecarui activitati sa fie cat mai atent programati si astfel atat fotograful cat si cameramanului de nunta vor avea timp pentru a pune in valoare cat mai bine ziua nuntii voastre.

5 greseli pe care mirii le fac in ziua nuntii

Nerespectarea programului din ziua nuntii, dorim sa intelegeti de ce respectarea unui program este atat de necesara in ziua nuntii, sunt momente ce nu se mai repeta iar noi suntem responsabili cu luarea marturiilor, si ne focusam pe surprinderea tuturor emotiilor, insa avem nevoie de timp pentru a crea cele mai frumoase cadre, avem nevoie sa compunem ceea ce dorim sa aratam din evenimentul vostru.

Fotograf Nunta Bucuresti – Cinematico

Daca programul nu este respectat automat voi veti intra in stres iar calitatea fotografiilor si a filmarii va fi afectata, nu poti realiza in 10-15 minute ceea ce initial era programat de realizat in 1h, de aceea asigurati-va si lasati o marja de eroare in organizarea programului de nunta pentru a evita intarzierile, incercati sa responasabilizati cat mai mult pe cei din jur.

Locatia prima parte a zilei de cele mai multe ori sesiunea de make-up si imbracat se deruleaza acasa la mireasa, intr-un cadru intim si apropiat sufleteste miresei insa daca acest cadrul nu este tocmai „de pus pe sticla”, va deteriora imaginile rezultate atat pe partea foto cat si video.

Este de preferat daca nu dispuneti in propria casa de o camera cat mai luminoasa si aerisita sa apelati la o camera de hotel unde sa aiba loc activitatile din prima parte a zilei (make-up, imbracatul mirilor, etc) acheter viagra en ligne.

Sedinta foto – alocarea timpului exclusiv fotografiatului trebuie sa fie de 2h, intr-o locatie cat mai placuta voua, sa insemne ceva din punct de vedere emotional si sa va reprezinte. In acest timp de 2h, chiar daca nu sunteti maestrii ai pozitiilor de shooting, fotograful de nunta va va arata ce pozitii va avantajeaza pentru a obtine cele mai frumoase fotografii, iar pentru o sedinta video timpul alocat trebuie marit incat sa putem crea o poveste.

Dinamica in filmarea de nunta este data de filmarea evenimentului in 2 camere, cadrele vor fi mult mai bine alternate, de obicei unul dintre cameramani urmareste evenimentul in totalitate iar celalalt este axat pe detalii, astfel montajul rezultat din cele 2 puncte de filmare se va imbina mult mai armonios creand spatialitate, dinamica si cursivitate, deoarece in filmarea cu 2 camere nici un detaliu nu este sarit, lucru care in filmarea cu o singura camera se poate intampla, indiferent cat de profesionist este cameramanul nu poate fi in 2 locuri in acelasi moment, deci recomand filmarea nuntii in minim 2 camere.

Relatia dintre noi si voi – intotdeauna consideram comunicarea ca punct de plecare in realizarea celor mai frumoase fotografii si filmari de nunta.

Idiferent cat de profesionisti sunt cei pe care i-ai contractat pentru acest segment, fara comunicare ei nu vor sti ce iti doresti tu de fapt sa fie fotografiat sau filmat.

VEZI PRETURI SI PACHETE FOTO VIDEO

Noi, Cinematico, surprindem emotiile, nu intervenim asupra desfasurarii evenimentului si dorim sa stabilim toate aspectele inainte de ziua evenimentului. Am vazut multe nunti si va putem ajuta cu sfaturi utile care sa faca din ziua nuntii cea mai placuta amintire.

Dragi miri, cu siguranta emotiile si ritmul alert al nuntii va vor face sa uitati anumite lucruri importante, insa cu siguranta daca puneti accent pe calitate si ne cunoastem suficient de bine vom reusi sa „facem ca totul sa fi perfect” insa avem nevoie de ajutorul vostru sa va implicati in ziua evenimentului, in ceea ce inseamna amintirile voastre pentru ca nunta este oglinda personalitatii voastre!!!

VEZI PRETURI SI PACHETE FOTO VIDEO