De ce fotografia de nuntă trebuie să fie o prioritate?

De ce fotografia de nuntă trebuie să fie o prioritate?

Când vine vorba de planificarea nunții, există o mulțime de lucruri la care să te gândești, să te gândești și să pregatesti un buget. Lista va părea fără sfârșit și este posibil să nu știți de unde să începeți, totuși, când vine vorba de planificarea nunții, există cu siguranță câteva lucruri care ar trebui să fie punctul vostru de plecare și prioritatea.

DE CE FOTOGRAFIA NUNȚII ESTE ATĂT DE IMPORTANTĂ?

Cea mai importantă parte a unei nunți este cuplul, și despre asta este vorba și este tot ceea ce contează la sfârșitul zilei. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de planificarea nuntii, veți vorbi cu mulți furnizori, de la floriști, buticuri pentru mirese, catering, formatii, lista continuă, toți acești oameni vă vor spune cât de important este să o faceți corect.

Obținerea florilor potrivite, mâncarea cea mai bună, este vorba despre rochie, adică este bine, vrei să lucrezi cu oameni pasionați, totuși sunt acestea o prioritate atunci când îți planifici nunta? Bineînțeles că ar trebui să fie incluse și nu spun că ar trebui să lăsați oricare dintre acestea, dar sunt ele mai importante decât fotografia de nuntă?

Am citit și aud despre o mulțime de cupluri care nu au decât un buget mic pentru fotografierea lor, cupluri care se luptă să găsească o fotografie care le place pentru nunta lor care vine foarte curând și cupluri care nu au un fotograf, deoarece pur și simplu nu isi  pot permite unul. Aceste cupluri nu au acordat prea multă importanță fotografiei … Intra si vezi oferta noastra!

DE CE E REZERVAREA UNUI FOTOGRAF PROFESIONIST DE NUNTĂ IN BUCURESTI ESTE ATAT DE IMPORTANTĂ?

Este fotografia de nuntă cel mai important lucru când vine vorba de nunta ta? Nu, deloc, cu toate acestea, atunci când vine vorba de planificarea zilei tale speciale, ar trebui să fie acolo sus pe lista de priorități a lucrurilor la care trebuie să te gandesti, bugetul și rezervarea.

Fotografia de nuntă este importantă deoarece îți va surprinde ziua, îți va surprinde amintirile, va spune o poveste și nu orice poveste, va spune o poveste frumoasă a zilei tale speciale, o zi pe care nu o vei uita niciodată. O poveste pe care o puteți arăta prietenilor și familiei, copiilor și nepoților, ceva ce veți avea și pe care îl puteți prețui pentru totdeauna.

Vezi că florile tale se vor ofili, tortul tău va fi repede mâncat, rochia ta va fi purtată o singură dată, acești pantofi se vor întoarce în cutia lor, nu  încerc să ofensez in vreun fel, dar este vorba despre perspectivă, este despre a vă ajuta să vă concentrați bugetul pe lucruri carora s-ar putea să nu le dați importanță, cum ar fi fotografia de nuntă.

Anterior am menționat despre cuplurile care nu dadeau prea multă importanță fotografiei de nuntă și poate fi ușor uitată, iar în ziua respectiva nu aveți nimic.

Dacă mergeți la o florărie, vă vor crea buchete de flori frumoase, producătorul dumneavoastra de prăjituri va face cea mai delicioasă și superba prăjitură pentru ziua dumneavoastra, lista continuă, lucrul este aici, acestea sunt lucruri și obiecte care vor fi acolo în ziua ta, lucruri pe care tu și toată lumea le veti vedea.

Cu toate acestea, când vine vorba de fotografia de nuntă, plătiți pentru ceva ce nu veți vedea doar in ziua cea mare.

CE PLĂTEȘTI?

Când vine vorba de planificarea nunții, este mai mult decât o singură zi, este vorba despre o viață de amintiri. Este vorba despre captarea momentelor, este despre captarea emoției, este despre posibilitatea de a retrăi ziua prin fotografii frumoase, este despre zâmbetul în momente pe care nu le-ai știut niciodată, a vedea emoția de pe fețele familiei și prietenilor tăi și cel mai important dintre toate, având o poveste pe care o poți prețui pentru totdeauna.

De ce fotografia de nuntă trebuie să fie o prioritate?

Dacă doar te gândești la nunta ta și te uiți la bugetul tău, asigură-te că îți maximizezi bugetul pentru fotografia nunții tale, nu doar câteva fotografii cu tine și cu partenerul tău în ziua nunții tale arată frumoase și fericite, este vorba despre o frumoasă povestea zilei nunții tale, de la a te pregăti și a zâmbi cu domnișoarele de onoare, până la emoția de pe fața tatălui tău, în timp ce el varsă o lacrimă și privește cu mândrie.

Asigurați-vă că vă surprindeți ziua și povestea, nu regretați că nu ați angajat un fotograf de nuntă profesionist.

Capturând detaliile frumoase din ziua ta după ore și zile de planificare, de la florile frumoase, rochia și locul de desfășurare, capturând ziua pe măsură ce se desfășoară, capturând emoția oaspeților tăi, nervozitatea mirelui, până la acel moment primul dans, aceasta nu este orice poveste, aceasta este povestea ta.

LUCRURI PE CARE TREBUIE SA LE AI ÎN VEDERE

Maximizați-vă bugetul. Vor observa oaspeții dacă ați economisit puțini bani pe florile dumneavoastra, oaspeții  vor observa cu adevărat dacă ați economisit puțin pe mâncare, vor observa dacă tortul nu are o înălțime de 5 nivele. Economisiți puțin unde puteți și maximizați-vă bugetul de fotografie, este singurul lucru care vă va rămâne la sfârșitul zilei.

Găsește-ți stilul. Există sute de fotografi de nuntă din care să alegi, iar majoritatea vor călători în toată țara și chiar în străinătate, își vor lua timp să decidă stilul care le place și să găsească un fotograf care să reflecte acest lucru. Asigurați-vă că vizualizați mai multe lucrări și albume complete, nu doriți una sau două fotografii frumoase, doriți o poveste frumoasă de înaltă calitate, de la început până la sfârșit.

Rezervați rapid. Cei mai buni fotografi de nuntă sunt angajați și rezervați cu până la 1-2 ani înainte, așa că, odată ce știți data, găsiți-vă fotograful de nuntă perfect și rezervați.

CUM SA NU ALEGEȚI FOTOGRAFUL DE NUNTĂ?

Avem multe articole care vă ajută să vă ghidați în căutarea, găsirea, întâlnirea și alegerea fotografului dumneavoastra de nuntă, dar ce ziceți de lucrurile pe care NU trebuie să le faceți?

1. PRETURILE FOTOGRAFULUI FOARTE IEFTINE

Atunci când vă alegeți:  „Fotograf Nunta Bucuresti”, nu-l alegeți doar în funcție de valoare și ceea ce este inclus, nu lucrați cu fotograful care include doar un film gratuit de logodnă, album tipărit, galerie online, stick USB, acestea sunt secundare față de fotografiile care vor fi capturate. Este atât de important să găsești și să angajezi un fotograf pe care să-l iubești.

Munca lor se potrivește stilului tău, știi că poți avea încredere în ei, te simți relaxat și în largul tau, toate aceste lucruri iti vor face ziua mai ușoară și, de asemenea, fotografii mai bune și mai naturale. Mulți fotografi vor oferi pachete cu oferte menționate anterior, inclusiv o filmare de logodnă ce devine din ce în ce mai populară, dacă se potriveste si stilului tău. Totuși nu alege doar un fotograf pur bazat pe valoare și ceea ce este inclus.

2. „VOR FACE”

De ce fotografia de nuntă trebuie să fie o prioritate

Când vă planificați nunta, aveți la dispoziție un milion de lucruri la care sa va ganditi, lista pare nesfârșită. Poate că te uiți la mulți fotografi și te străduiești să-ti găsești timpul pentru a te întâlni cu ei pentru a le vedea munca și a vedea cum se descurca.

Este important să nu alegeți un fotograf /videograf doar pentru că trebuie și pare o sarcină nesfârșită gasirea celui potrivit, luați-vă timp și asigurați-vă că nu numai că găsiți fotograful de nuntă pe care il  iubiți, ci și o persoană din spatele camerei pe care o iubiți.

Când îl veți găsi, veți pleca simțind că tocmai ați vorbit cu un prieten apropiat, este atât de important și face o diferență reală în ceea ce privește modul în care vă simțiți și întâlniți în fața camerei.

Fotografii de nuntă adoră ceea ce fac, au o pasiune pentru industrie și o pasiune pentru capturarea de nunți frumoase, este posibil să vă simțiți stresați și mulți fotografi vor înțelege și vor putea să relaționeze.

Asigurați-vă că găsiți fotograful potrivit pentru voi, unul care se potrivește stilului dumneavoastra și unul în care puteți avea încredere și cu care vă puteți simți relaxat, mergeți cu instinctul dacă nu aveți nicio îndoială, atunci rezervați-i!

3. AU „CATEVA” FOTOGRAFII DE NUNTA UIMITOARE

Oriunde veți vedea vreodată un fotograf de nuntă, fie el pe acest site sau online, veți vedea o mulțime de fotografii frumoase, o serie de fotografii uimitoare care vă vor atrage atenția și vă vor face să vă uimiți. Este minunat și ar trebui să găsești un fotograf a carui munca îți place, pe care o iubești și te face să te uiți.

Un fotograf bun poate face fotografii uimitoare, un fotograf de nuntă grozav poate spune o poveste prin fotografii frumoase.

Când vizualizați o lucrare a fotografilor, vă asigurați că vedeți albume complete și completate, poate online sau o copie pe hârtie, doriți să vă asigurați că toate fotografiile sunt uimitoare iar calitatea este excepțională pe tot parcursul albumului și nu doar una sau două fotografii care arată minunat.

4. SUNT RECOMANDATE DE LOCATIE

Așa că v-ați ales localul de nuntă și ați stabilit data, în funcție de localul ales, ei ar putea avea o listă de furnizori pe care sa vi-i recomandande, de la catering, florării, planificatori și fotografi. Acesta este un loc de plecare excelent, totuși este important să ieșiți din această listă și să vă deschideți ochii si spre alte alternative..

Nu faceți compromisuri cu fotograful de nuntă, doar trecând în revistă cele recomandate de locul de desfășurare, asigurați-vă că obțineți cel mai bun fotograf pe care vi-l puteți permite și cel pe care îl doriți.

5. UNCHIUL MEU ARE O CAMERĂ NOUĂ

Fie că este unchiul tău iti este prieten bun, fotografia de nuntă este mai mult decât o simplă cameră. Doar pentru că ar putea avea un aparat de fotografiat scump nu înseamnă că au experiența și cunoștințele necesare pentru a participa la o nuntă.

Poate că le place să fotografieze, să iasă la sfârșit de săptămână să surprindă fotografii peisagistice sau poze cu copiii care se joacă în parc, totuși, când vine vorba de nunți, este un eveniment dinamic.

Camera este doar un instrument pentru a surprinde momentul, abilitatea, cunoștințele și experiența sunt cheia fotografiei de nuntă. Ai o singură șansă, așa că trebuie să fii în locul potrivit la momentul potrivit, vrei să te asiguri că surprinzi frumos acel moment, vrei să te asiguri că ai o poveste de nuntă care te va ajuta să retrăiești emoțiile și fericirea din ziua nuntii.

GÂNDURI FINALE

Toată această planificare este doar pentru o zi, într-o zi te căsătorești cu partenerul cu care dorești să-ți petreci restul vieții, într-o zi împărtășești acest moment frumos cu toată familia și prietenii pe care îi iubești. Asigurați-vă că păstrați aceste amintiri și nu vă uitați înapoi și doriți să fi angajat un alt fotograf.

Fotografia nu este despre o cameră foto scumpă, ci despre capturarea unei povești.

Amintiți-vă că aveți o singură șansă când vine vorba de fotografiile voastre de nuntă și, după ce a trecut  tot, fotografiile sunt singurul lucru care vă vor rămâne pentru totdeauna, asigurați-vă că angajați cel mai bun fotograf de nuntă pe care vi-l puteți permite și angajați cea mai bună persoană pentru a captura ziua nuntii dumneavoastra.

Este o investiție de care va veți bucura că ați realizat-o, dupa ani buni când o sa vă uitați prin albumul de nuntă retrăind acele momente și emoții speciale.

Fotografie de nuntă este despre momente unice, este despre posibilitatea de a retrăi ziua prin fotografii frumoase, văzând emoția pe fețele familiei și prietenilor tăi și, mai sus toate, având o poveste pe care o vei lua cu tine pentru totdeauna ..

Cât de importantă este fotografia de nuntă pentru voi? V-ați maximiza bugetul pentru a obține cel mai bun fotograf? INTRA SI VEZI OFERTA NOASTRA!