5 motive sa alegi o filmare pentru ziua nuntii tale de la Cinematico

« In viziunea noastra, filmarea de nunta nu reprezinta doar un singur moment bine expus, ci o întreaga serie de momente ce capteaza frumos esenta întregii zile de nunta, imagini care spun o poveste. In ziua nuntii optam pentru stilul video-jurnalistic, imortalizand momentele asa cum decurg ele dintr-o postura mai distanta » – Oana (manager)

De ce este atat de important sa optezi pentru o echipa profesionista de foto-video în ziua nuntii tale?

Raspunsul este simplu, pentru ca o alta zi în care vei straluci la fel de mult, nu va mai fi. Ai investit în acesata zi multe resurse, arati impecabil si îti doresti ca totul sa fie perfect, de la atmosfera evenimentului, pana la fotografiile de nunta si materialul video pe care îl vei primi peste cateva luni.

O recomandare din partea echipei Cinematico, o echipa profesionista de fotografi si videografi, îndragostiti de munca lor, care pun accent pe rezultate si se bucura de o reputatie foarte buna în randul clientilor sai. Indiferent de evenimentul care urmeaza sa aiba loc în viata ta, nunta, botez sau cununie, Cinematico va contribui la crearea atmosferii potrivite si la relaxarea tuturor invitatilor, pentru ca în final, sa obtii cele mai reusite momente.

De ce sa alegi o filmare pentru ziua nuntii tale de la Cinematico?

« Pentru ca suntem o echipa tînara si ambitioasa cu scopuri mari, experienta si profesionalism »

Experienta. «Deja de 7 ani, echipa Cinematico surprinde cele mai frumoase evenimente, acumuland pe parcurs suficienta experienta ca fotograf de nunta si video pentru a fi gata de orice situatie imprevizibila. Care au loc destul de des în timpul nuntilor»

Stilul de filmare. « Videoreportajul este acel tip de filmare care include în primul rand distantarea fata de persoane pentru a le lasa libere, astfel dintr-o postura mai distanta se surprind cele mai sincere emotii. Evident, în orice alt caz ajutam persoanele cu idei sau cel putin îi ghidam pentru a obtine acele momente perfecte »

Servicii de calitate la un pret moderat. «Indiferent de investitiile avute atat în tehnica cît si în cunostinte, ne pozitionam pe piata cu un pret mediu foto video accesibil unui grup mai mare de persoane. In plus, oferim reducere pentru programare din timp a evenimentului »

» » » Vezi preturi si pachete

Operativitate. «Livram în fotogafiile si filmarea nuntii timpul stabilit, sau chiar mai rapid. Datorita experientii, ne-am învatat cum sa combinam fluxul mare de comenzi cu prelucrarea materialului din evenimentele trecute, astfel, avem o echipa video unde fiecare îsi cunoaste bine treaba si se încadreaza în deadline-urile stabilite»

O multime de recenzii pozitive!

Mai jos sunt cateva dintre ele, extrase de pe pagina de Facebook: Cinematico