5 motive să alegi o filmare pentru ziua nunții tale de la Cinematico

« În viziunea noastră, filmarea de nuntă nu reprezintă doar un singur moment bine expus, ci o întreagă serie de momente ce captează frumos esența întregii zile de nuntă, imagini care spun o poveste. În ziua nunții optăm pentru stilul video-jurnalistic, imortalizând momentele așa cum decurg ele dintr-o postură mai distantă » – Oana (manager)

De ce este atât de important să optezi pentru o echipa profesionistă de foto-video în ziua nunții tale?

Răspunsul este simplu, pentru că o altă zi în care vei străluci la fel de mult, nu va mai fi. Ai investit în acesată zi multe resurse, arăți impecabil și îți dorești ca totul să fie perfect, de la atmosfera evenimentului, până la fotografiile de nunta și materialul video pe care îl vei primi peste câteva luni.

O recomandare din partea echipei Cinematico, o echipă profesionistă de fotografi și videografi, îndrăgostiți de munca lor, care pun accent pe rezultate și se bucură de o reputație foarte bună în rândul clienților săi. Indiferent de evenimentul care urmează să aibă loc în viața ta, nuntă, botez sau cununie, Cinematico va contribui la crearea atmosferii potrivite și la relaxarea tuturor invitaților, pentru ca în final, să obții cele mai reușite momente.

De ce să alegi o filmare pentru ziua nunții tale de la Cinematico?

« Pentru că suntem o echipă tînără și ambițioasă cu scopuri mari, experiență și profesionalism »

Experiență. «Deja de 7 ani, echipa Cinematico surprinde cele mai frumoase evenimente, acumulând pe parcurs suficientă experiență ca fotograf de nunta si video pentru a fi gata de orice situație imprevizibilă. Care au loc destul de des în timpul nunților»

Stilul de filmare. « Videoreportajul este acel tip de filmare care include în primul rând distanțarea față de persoane pentru a le lăsa libere, astfel dintr-o postură mai distantă se surprind cele mai sincere emoții. Evident, în orice alt caz ajutăm persoanele cu idei sau cel puțin îi ghidăm pentru a obține acele momente perfecte »

Servicii de calitate la un preț moderat. «Indiferent de investițiile avute atât în tehnică cît și în cunoștințe, ne poziționăm pe piață cu un preț mediu foto video accesibil unui grup mai mare de persoane. În plus, oferim reducere pentru programare din timp a evenimentului »

» » » Vezi prețuri și pachete

Operativitate. «Livrăm în fotogafiile si filmarea nuntii timpul stabilit, sau chiar mai rapid. Datorită experienții, ne-am învățat cum să combinăm fluxul mare de comenzi cu prelucrarea materialului din evenimentele trecute, astfel, avem o echipă video unde fiecare își cunoaște bine treabă și se încadrează în deadline-urile stabilite»

O mulțime de recenzii pozitive!

Mai jos sunt câteva dintre ele, extrase de pe pagina de Facebook: Cinematico