De ce sa faci nunta duminica?

Vrei sa faci nunta duminica? Da sau Nu?

Deja a devenit o traditie ca la final de an sa privim la toate zilele care s-au scurs si sa facem bilantul uitandu-ne spre viitor, cu lectiile invatate. 2021 ne-a invatat ca nu avem nevoie de multe lucruri, de fapt, pentru a trai momente de fericire.

Si care este unul dintre cele mai importante momente din viata unei femei?

Evident “nunta perfecta”. Si cum multe dintre evenimentele din anul care tocmai s-a incheiat, s-au amanat pentru anul acesta, si nu mai sunt date disponibile….ce ziceti de o nunta duminica?

Care sunt avantajele pentru o nunta duminica?

De ce sa faci nunta duminica?

1. Locatia pentru o nunta duminica are sansele cele mai mari sa fie libera, si ofertele sunt mult mai generoase avand reduceri substantiale. Alegerea iti apartine, deja esti mult mai relaxata si te poti ocupa de alte detalii.

2. Din “focurile” organizarii unei nunti fac parte si muzica, fotograful de nunta, florile si candy bar-ul, care de asemenea ofera disconturi considerabile pentru o nunta duminica. Oferta este variata si sunt mai disponibili la negocieri, putand astfel sa stabilesti cum iti doresti toate amanuntele.

3. Orice femeie viseaza la o sedinta foto unica, in care sa se bucure alaturi de alesul sau de momentul lor magic si sa nu fie deranjati de alte persoane. Zis si facut … o nunta duminca ofera cadrul perfect pentru ca pot fi evitate locurile aglomerate. Asa ca bucura-te, poti alege unul sau mai multe locatii pentru a imortaliza cat mai multe amintiri.

4. Ne place cel mai tare sa aducem oameni minunati in acelasi loc. Este cert ca toate visam ca ziua aceea sa fie speciala, stralucitoare, fericita si alaturi in povestea noastra sa fie oamenii dragi, motiv pentru care o nunta duminica nu reprezinta un inconveninent.

Dupa toata aceasta perioada tumultoasa, ai toata increderea ca familia si prietenii tai sunt nerabdatori sa fie alaturi la petrecerea voastra, indiferent de zi.

5. In sfarsit poti sa fii mai relaxata pentru ca toti invitatii tai nu o sa mai intarzie, deoarece la o nunta duminica punctualitatea este de mare pret, astfel te poti relaxa si bucura de fiecare moment. Ati decis data? 

>>> Vezi cand se fac nunti in 2022 si 2023

Nu uita, totul in aceasta zi este despre tine si alesul tau!