Alege un fotograf de nunta care lucreaza legal în baza unui contract si cu factura

Nu te-ai gandit vreo secunda la acest aspect, corect?

Atunci cand te gandesti la fotograful de nunta sau la cameramanul de nunta pe care sa-l iei, te intereseaza calitatea operei lui. Nu este gresit sa pleci de la aceasta premisa, dar totusi…

Alege un fotograf de nunta care lucreaza legal în baza unui contract si cu factura

Insistam pe acest subiect, pentru ca multi dintre clientii care au trecut pragul CINEMATICO ne-au „livrat” povesti absolut interesante.

De exemplu: te-ai gandit ca fotograful de nunta pe care l-ai „rezervat” s-ar putea sa nu-ti mai dea niciun semn cu o saptamana înainte de nunta?

Sau, te-ai gandit ca fotografia de nunta ar putea fi compromisa din cauza faptului ca „specialistul” pe care l-ai angajat nu este tocmai un „specialist”?

Exemple de acest gen pot fi multe, ceea ce vrem noi sa-ti povestim mai departe este ca si în situatia fotografului de nunta sau cameramenului de nunta actele sunt importante.

Procedeul nostru de emitere a contractelor si a facturilor este destul de simplu. Totul se face online si foarte simplu direct pe platforma noastra. 

Fotograf Nunta Bucuresti: Are SRL sau PFA? E sigur!

Știi cum e… S-ar putea ca înainte de nunta, cele mai importante – amintirile vizuale de la nunta ta – sa fie compromise ca domnul fotograf nu mai are chef sa-ti raspunda la telefon.

Daca are un SRL sau un AF, o forma legala de functionare, nu prea îi da mana sa fie neserios. Și, daca totusi are un motiv întemeiat sao faca, macar ai armele legale sa-ti recuperezi avansul.

Fotograf nunta Bucuresti: Emite factura, plateste impozit, are grija ca fotografia de nunta sa fie de calitate

Poate ca nu este întotdeauna o obligativitate, mai cu seama ca atunci cand vorbim de calitate intervine si factorul subiectiv.

Chiar si asa, însa, daca fotograful de nunta ales este un om organizat – cu firma, care îti garanteaza serviciile printr-un contract real, înregistrat legal, daca specialistiul îsi plateste impozitul pe activitatea prestat, cu siguranta va fi atent sa faca treaba buna.

Ai grija, în contractul pe care-l încheiati trebuie sa treci clauze si cerinte care sa te asigure ca la final vei primi fotografiile de nunta pe care le astepti.

Asadar, pe langa portofoliul pe care ti-l prezinta, ai grija ca omul în mainile caruia îti pui amintirile vizuale de la nunta, sa fie în regula din punct de vedere legal.

Fotograf de nunta: Ce-ai zice de o vizita de la ANAF?

Ți se pare SF? Deloc! Au fost tot felul de situatii de gen.

Nunta visurilor poate fi distrusa într-un minut de o vizita surprinza de a ANAF.

Daca fotograful de nunta pe care l-ai angajat nu are forme legale de functionare, ANAF-ul este îndreptatit sa intre cu mandat peste nunta ta, sa confiste echipamentele foto, si iata-te în situatia în care nu mai ai ce sa faci.

De ce alegem noi sa lucram legal?

Avantaje sunt multiple, atat din punctul de vedere al clientului, cat si din punctul nostru de vedere.

In primul rand, prezentam încredere. Clientii ne privesc cu ochi buni atunci cand le spunem ca functionam ca si entitate juridica.

In plus, gandindu-ne la dezvoltarea pe viitor. O activitate înregistrata pe firma cu încasari, facturi, ne poate deschide pe viitor orizontul catre accesarea eventualelor fonduri europene sau împrumuturi clasice.

In plus, mergem mai departe, catre asigurarile medicale ale oamenilor pe care îi avem în echipa!”, explica Oana, managerul Cinematico.

Asadar, vedem avantaje de ambele parti. Atunci cand ajungi la capitolul fotograf nunta sau cameraman nunta, nu-ti spune:

„Ce sa fac eu cu factura?”, de exemplu, alege acel profesionit care-ti face contract legal cu tot cu factura.

Pentru ca este important!