Alege un fotograf de nunta care lucreaza legal în baza unui contract și cu factură

Nu te-ai gândit vreo secundă la acest aspect, corect?

Atunci când te gândești la fotograful de nuntă sau la cameramanul de nuntă pe care să-l iei, te interesează calitatea operei lui. Nu este greșit să pleci de la această premisă, dar totuși…

Alege un fotograf de nuntă care lucrează legal în baza unui contract și cu factură

Insistăm pe acest subiect, pentru că mulți dintre clienții care au trecut pragul CINEMATICO ne-au „livrat” povești absolut interesante.

De exemplu: te-ai gândit că fotograful de nuntă pe care l-ai „rezervat” s-ar putea să nu-ți mai dea niciun semn cu o săptămână înainte de nuntă?

Sau, te-ai gândit că fotografia de nuntă ar putea fi compromisă din cauza faptului că „specialistul” pe care l-ai angajat nu este tocmai un „specialist”?

Exemple de acest gen pot fi multe, ceea ce vrem noi să-ți povestim mai departe este că și în situația fotografului de nuntă sau cameramenului de nuntă actele sunt importante.

Procedeul nostru de emitere a contractelor si a facturilor este destul de simplu. Totul se face online si foarte simplu direct pe platforma noastra. 

Fotograf Nunta Bucuresti: Are SRL sau PFA? E sigur!

Știi cum e… S-ar putea ca înainte de nuntă, cele mai importante – amintirile vizuale de la nunta ta – să fie compromise că domnul fotograf nu mai are chef să-ți răspundă la telefon.

Dacă are un SRL sau un AF, o formă legală de funcționare, nu prea îi dă mâna să fie neserios. Și, dacă totuși are un motiv întemeiat săo facă, măcar ai armele legale să-ți recuperezi avansul.

Fotograf nunta Bucuresti: Emite factură, plătește impozit, are grijă ca fotografia de nuntă să fie de calitate

Poate că nu este întotdeauna o obligativitate, mai cu seama că atunci când vorbim de calitate intervine și factorul subiectiv.

Chiar și așa, însă, dacă fotograful de nuntă ales este un om organizat – cu firmă, care îți garantează serviciile printr-un contract real, înregistrat legal, dacă specialistiul își plătește impozitul pe activitatea prestat, cu siguranță va fi atent să facă treaba bună.

Ai grijă, în contractul pe care-l încheiați trebuie să treci clauze și cerințe care să te asigure că la final vei primi fotografiile de nuntă pe care le aștepți.

Așadar, pe lângă portofoliul pe care ți-l prezintă, ai grijă ca omul în mâinile căruia îți pui amintirile vizuale de la nuntă, să fie în regulă din punct de vedere legal.

Fotograf de nuntă: Ce-ai zice de o vizită de la ANAF?

Ți se pare SF? Deloc! Au fost tot felul de situații de gen.

Nunta visurilor poate fi distrusă într-un minut de o vizită surprinză de a ANAF.

Dacă fotograful de nuntă pe care l-ai angajat nu are forme legale de funcționare, ANAF-ul este îndreptățit să intre cu mandat peste nunta ta, să confiște echipamentele foto, și iată-te în situația în care nu mai ai ce să faci.

De ce alegem noi să lucrăm legal?

Avantaje sunt multiple, atât din punctul de vedere al clientului, cât și din punctul nostru de vedere.

În primul rând, prezentăm încredere. Clienții ne privesc cu ochi buni atunci când le spunem că funcționăm ca și entitate juridică.

În plus, gândindu-ne la dezvoltarea pe viitor. O activitate înregistrată pe firmă cu încasări, facturi, ne poate deschide pe viitor orizontul către accesarea eventualelor fonduri europene sau împrumuturi clasice.

În plus, mergem mai departe, către asigurările medicale ale oamenilor pe care îi avem în echipă!”, explică Oana, managerul Cinematico.

Așadar, vedem avantaje de ambele părți. Atunci când ajungi la capitolul fotograf nunta sau cameraman nunta, nu-ți spune:

„Ce să fac eu cu factura?”, de exemplu, alege acel profesionit care-ți face contract legal cu tot cu factură.

Pentru că este important!