Ce faci când nu ai timp de ședința foto în ziua nunții?

Ce faci când nu ai timp de ședința foto în ziua nunții?

O, daaa… Ședința foto din ziua nunții. Fotografia de nuntă la care o să te uiți ani și ani ca să retrăiești emoțiile din ziua cea mare.

Capitol extrem de important din una dintre cele mai importante zile din viața ta. O gândești în detaliu… de la detalii, la locație, temă, scenariu. Toate sunt puse la punct.

Ai gândit desfășurătorul din ziua nunții la minut. Ai lăsat loc între cununia religioasă și petrecerea de la restaurant, fix pentru ședința foto din ziua nunții, cea care o să-ți livreze cele mai frumoase fotografii de nuntă pentru cel mai spectaculos album de nuntă.

Fotograf Nunta Bucuresti - Cinematico.ro

Ce faci când nu ai timp de ședința foto în ziua nunții?

Ups… Ce faci însă dacă, din diverse motive, planul de acasă nu se potrivește cu cel de la fața locului. Lasă-ne să-ți spunem că din experiența noastră, poate interveni in situații care să-ți ducă pe apa sâmbetei programul pe care tu l-ai stabilit.

Visezi ca în ziua cea mare să faci fotografia de nuntă în aer liber, într-un parc spectaculos?

Sau îți dorești să-ți duci partenerul în cel mai romantic loc din oraș pentru că vrei ca albumul tău de nuntă să exprime cele mai profunde sentimente?

Ori visezi la cea mai nonconfirmistă ședință foto în ziua nunții și ai găsit locația perfecta pentru asta?

Ok, fotograful de nuntă a înțeles ideea numai că timpul nu-ți permite să mai faci asta. Sau meteorologii s-au înșelat și iată că Doamne Doamne te-a „cadorisit” cu o repriză sănătoasă de ploaie… nu-ți face griji, e rost de bani în cazul ăsta .

Acest gen de situații și multe altele de gen pot interveni în orice moment, așa că ar fi bine să nu permiți niciunui aspect de gen să-ți strice buna dispoziție. Crede-ne există alternative fericite în orice situație.

Ședința foto în ziua nunții într-o locație neașteptată

De exemplu, ni s-a întâmplat în cazul unuia dintre cuplurile cu care am lucrat să nu mai existe timp pentru ședința foto de nuntă pe care au gândit-o în aer liber.

Fotograf Nunta Bucuresti - Cinematico.ro

Nicio problema, miresica noastră foarte isteață s-a repliat imediat. Norocoasă să facă nunta într-o locație cu o grădină impresionantă, a găsit potrivit să facem fotografiile de nuntă fix la locație. O oră, de atât am avut nevoie, pentru ca albumul de nuntă să iasă perfect.

În altă situație, s-a întâmplat situația cu ploaia despre care discuta mai sus . Și ce dacă! Știi filmul „Dancing în the rain”, exact asta a fost tema ședinței foto de nuntă și a ieșit fantastic.

Și mai tari au fost mirii care și-au propus să facă ședința foto pe malul mării. Au realizat, însă, că nu vor avea când să o programeze, așa că am merg pe… Cheiul Dâmboviței, la Apus. O poveste de ședință foto de nuntă a ieșit. O poveste, parol.

În concluzie, dragilor, încercați să gândiți totul la rece. Nu fiți lipsiți de maleabilitate. Lăsați-vă purtați de situație și găsiți soluții la minut. Astfel, nunta voastră va fi un spectacol de nota 10, iar voi veți fi cei mai fericiți. Timp pentru ședința foto în ziua nunții sau context pentru fotografia de nuntă vom găsi împreună, deschiși să fim!

Esti in cautare de fotograf si cameraman pentru nunta? Vezi OFERTA!