Ce faci cand nu ai timp de sedinta foto în ziua nuntii?

Ce faci cand nu ai timp de sedinta foto în ziua nuntii?

O, daaa… Ședinta foto din ziua nuntii. Fotografia de nunta la care o sa te uiti ani si ani ca sa retraiesti emotiile din ziua cea mare.

Capitol extrem de important din una dintre cele mai importante zile din viata ta. O gandesti în detaliu… de la detalii, la locatie, tema, scenariu. Toate sunt puse la punct.

Ai gandit desfasuratorul din ziua nuntii la minut. Ai lasat loc între cununia religioasa si petrecerea de la restaurant, fix pentru sedinta foto din ziua nuntii, cea care o sa-ti livreze cele mai frumoase fotografii de nunta pentru cel mai spectaculos album de nunta.

Fotograf Nunta Bucuresti - Cinematico.ro

Ce faci cand nu ai timp de sedinta foto în ziua nuntii?

Ups… Ce faci însa daca, din diverse motive, planul de acasa nu se potriveste cu cel de la fata locului. Lasa-ne sa-ti spunem ca din experienta noastra, poate interveni in situatii care sa-ti duca pe apa sambetei programul pe care tu l-ai stabilit.

Visezi ca în ziua cea mare sa faci fotografia de nunta în aer liber, într-un parc spectaculos?

Sau îti doresti sa-ti duci partenerul în cel mai romantic loc din oras pentru ca vrei ca albumul tau de nunta sa exprime cele mai profunde sentimente?

Ori visezi la cea mai nonconfirmista sedinta foto în ziua nuntii si ai gasit locatia perfecta pentru asta?

Ok, fotograful de nunta a înteles ideea numai ca timpul nu-ti permite sa mai faci asta. Sau meteorologii s-au înselat si iata ca Doamne Doamne te-a „cadorisit” cu o repriza sanatoasa de ploaie… nu-ti face griji, e rost de bani în cazul asta .

Acest gen de situatii si multe altele de gen pot interveni în orice moment, asa ca ar fi bine sa nu permiti niciunui aspect de gen sa-ti strice buna dispozitie. Crede-ne exista alternative fericite în orice situatie.

Ședinta foto în ziua nuntii într-o locatie neasteptata

De exemplu, ni s-a întamplat în cazul unuia dintre cuplurile cu care am lucrat sa nu mai existe timp pentru sedinta foto de nunta pe care au gandit-o în aer liber.

Fotograf Nunta Bucuresti - Cinematico.ro

Nicio problema, miresica noastra foarte isteata s-a repliat imediat. Norocoasa sa faca nunta într-o locatie cu o gradina impresionanta, a gasit potrivit sa facem fotografiile de nunta fix la locatie. O ora, de atat am avut nevoie, pentru ca albumul de nunta sa iasa perfect.

In alta situatie, s-a întamplat situatia cu ploaia despre care discuta mai sus . Și ce daca! Știi filmul „Dancing în the rain”, exact asta a fost tema sedintei foto de nunta si a iesit fantastic.

Și mai tari au fost mirii care si-au propus sa faca sedinta foto pe malul marii. Au realizat, însa, ca nu vor avea cand sa o programeze, asa ca am merg pe… Cheiul Dambovitei, la Apus. O poveste de sedinta foto de nunta a iesit. O poveste, parol.

In concluzie, dragilor, încercati sa ganditi totul la rece. Nu fiti lipsiti de maleabilitate. Lasati-va purtati de situatie si gasiti solutii la minut. Astfel, nunta voastra va fi un spectacol de nota 10, iar voi veti fi cei mai fericiti. Timp pentru sedinta foto în ziua nuntii sau context pentru fotografia de nunta vom gasi împreuna, deschisi sa fim!

Esti in cautare de fotograf si cameraman pentru nunta? Vezi OFERTA!