5 Motive pentru care ar trebui sa investesti în albume

5 Motive pentru care ar trebui sa investesti în albume foto de nunta 

Cei mai multi fotografi de nunta vor oferi un album de nunta ca parte a unui pachet sau suplimentar, este posibil sa nu va ganditi la acest lucru atunci cand va stabiliti bugetul nuntii, dar aici sunt 5 motive pentru care ar trebui sa investesti în albumele foto de nunta:

1. UN ALBUM FOTO, CEVA CE POTI ATINGE

Odata ce nunta a luat sfarsit, doriti doar sa va vedeti fotografiile de nunta, astfel încat sa puteti retrai totul din nou, cu toate ca a avea un album foto de la nunta în care sa va uitati este mult mai diferit fata de a derula fotografiile de pe telefon, iPad sau computer.

Standard este sa îti primesti fisierele printr-un USB sau sa le descarci, noi, Cinematico, va punem la dispozitie si o platforma online, o galerie pe care te poti autentifica si le poti vizualiza/descarca. Este ideala aceasta galerie, dar trebuie sa ai si fotografiile de nunta într-un album!

Cu toate acestea, exista ceva despre senzatie, atingerea si chiar mirosul de înalta calitate al unui album de nunta proaspat tiparit. O  carte care îti este unica, ceva pe care o veti pastra. Ceva care va permite sa va asezati cu partenerul si sa parcurgeti pagina cu pagina.

Fotograful tau de nunta va folosi servicii de imprimare de calitate care produc albume superbe, hartie de înalta calitate si frumos aranjate. Modelele de album difera si ar putea fi piele, vinil, lemn sau panza, exista o multime de optiuni si puteti discuta acest lucru cu fotograful de nunta pe care l-ati rezervat, pentru a crea ceva care vi se potriveste pe deplin.

2. O MODALITATE PERFECTĂ PRIN CARE AȚI PUTEA ARĂTA PRIETENILOR ȘI FAMILIEI AMINTIRILE

Cand vezi prieteni si familie, exista un sentiment frumos în a le arata albumul nuntii, o carte pe care pot simti si admira frumoasele fotografii. Albumele plate sunt foarte bune pentru a plasa pe o masa permitand mai multor  persoane sa va vada fotografiile de la nunta în timp ce treceti prin ele.

In loc sa trimiteti prietenilor un link pentru a va vizualiza fotografiile online, mai bine îi  invitati sa rasfoiti albumul si sa retraiti împreuna ziua nuntii.

3. O POVESTE FUMOASĂ

Un album de nunta este o carte de povesti din ziua nuntii tale, unica pentru tine, o poveste de la pregatirea ta, în momentul în care domnisoarele tale de onoare te vad în rochie, ajungand în masina, mergand pe culoar, zambetul pe fata partenerului, lacrima. în ochii tai de mama, sarbatoarea, bucuria si fericirea de pe fetele oaspetilor. Acest album este despre ziua ta si este creat de fotograful tau, el va selecta cu grija fotografiile nuntii, pentru a compune o poveste frumoasa care te va ajuta sa retraiesti ziua nuntii.

Bineînteles, puteti face acest lucru singuri si exista multe platforme online unde puteti obtine carti tiparite, oricum este nevoie de timp, este nevoie de timp pentru a alege fotografii pentru a le include, pentru a le comanda, a le pozitiona si a expune totul. Un fotograf de nunta va avea experienta în acest sens, va sti cel mai bun mod de a aranja si structura albumul, va alege si fotografii care se potrivesc in macheta, va crea un album de nunta care va spune povestea din ziua nuntii voastre..

Intrucat acest lucru este facut pentru tine de fotograful tau de nunta, emotia de a-l vedea pentru prima data si de a trece prin el te va lasa în lacrimi. Lacrimi de bucurie si fericire în timp ce va vedeti fotografiile nuntii intr-un album pentru prima data.

4. CEVA LA CARE VEȚI ȚINE

Un album de nunta este ceva la care vei tine pentru totdeauna, aceasta mica carte îti va tine toate amintirile despre una dintre cele mai fericite zile din viata ta. Il vei pastra în siguranta, îl vei arata familiei si vei atinge din ce în ce mai des sa-ti retraiesti ziua speciala.

Cand ai copii si vrei sa le arati mama si tatal casatorindu-se, atunci vei ajunge la albumul de nunta. Aceasta carte este o poveste si ceva pe care cu siguranta îl vei iubi. Spre deosebire de un USB ascuns într-un sertar, veti pastra aceasta carte la îndemana.

5. CADOURI ȘI AMINTIRI PENTRU FAMILIE ȘI PRIETENI

A avea un album tiparit pentru parintii tai, ca si cadou va fi ceva minunat si, de asemenea, pentru ei, sentimentul rasfoirii va fii ceva aparte. Sa retraiasca ziua. Ati putea crea si tipari un album mai mic pe care îl puteti oferi parintilor, domnisoarelor de onoare si familiei, în timp ce aveti un album mai mare creat si pastrat doar pentru dumneavoastra.

Mojoritatea mirilor nostri fac cadou intotdeuna parintilor si nasilor cate un album. Ei prefera sa achizitioneze albumele la rezervarea serviciilor noastre la un pret correct.

VEZI OFERTA NOASTRA!

Acestea sunt doar cateva motive pentru care ar trebui sa includeti un album de nunta în pachetul vostru de fotografie de nunt[, dar, desigur, exista cateva alte optiuni si lucruri care va pot face sa va ganditi de doua ori.

 

CE PREȚ ARE UN ALBUM FOTO?

Albumele de nunta au o multime de optiuni, cu cat paginile sunt mai mari, cu atat un album confectionat din  piele va fi mai scump decat o coperta de panza, iar un album mare 30x30cm  va fi mai mare decat un mini-album 12x12cm. Costurile difera de la fotograf la fotograf, precum si cerintele pe care le aveti fata de acesta contribuie la costul albumului.

Multi fotografi vor oferi acest lucru ca un plus si vor pune un pret  pe un anumit numar  de pagini si un anumit  tip de album, altii pot oferi un pachet de fotografii de nunta care include un album unde este imortalizata ziua nuntii.

Amintiti-va ca platiti si timpul acordat  pentru crearea albumului vostru si, de asemenea, pentru un album de înalta calitate, care nu va fi ca agenda de telefon tipica.

Daca puneti accent pe amintirile voatre si vreti ceva frumos si calitativ care sa va tina o viata intreaga, atunci arunca-ti o privire pe oferta noastra!

Vorbeste-i fotografului de nunta si vezi ce optiuni îti ofera, daca începi sa cauti un fotograf de nunta, atunci asigura-te ca  mentionezi asta atunci cand ceri o oferta pentru fotografiile tale, deoarece s-ar putea sa îti puna la dispozitie o oferta mai buna.

CUM AR FI DACĂ L-AȘ FACE CHIAR EU?

Desigur, puteti face asta singur, cu toate acestea, este timpul sa va informati. Va trebui sa gasiti o imprimanta de înalta calitate, folosind software-ul platformei de albume pentru a crea machete de albume si apoi alegeti si aranjati fotografiile. Este usor sa începeti si apoi sa spuneti „Voi reveni la el”. Cu siguranta exista ceva frumos despre obtinerea albumului si surpriza si emotia de a-ti vedea ziua nuntii în fotografii, într-un album de nunta. Fa-o singur poate mai ieftin, totusi s-ar putea sa nu o faci profesional.

Amintiti-va, fotografiile de nunta sunt amintirile voastre, o poveste a zilei voastre de nunta, ati angajat un fotograf profesionist de nunti care sa va surprinda ziua, de ce sa nu lasati profesionistii sa creeze si un album frumos pentru voi?

Acum aveti de gand sa investiti într-un album foto de nunta? Vezi oferta!