5 Motive pentru care ar trebui să investești în albume

5 Motive pentru care ar trebui să investești în albume foto de nuntă 

Cei mai mulți fotografi de nuntă vor oferi un album de nuntă ca parte a unui pachet sau suplimentar, este posibil să nu vă gândiți la acest lucru atunci când vă stabiliți bugetul nunții, dar aici sunt 5 motive pentru care ar trebui să investești în albumele foto de nuntă:

1. UN ALBUM FOTO, CEVA CE POTI ATINGE

Odată ce nunta a luat sfârșit, doriți doar să vă vedeți fotografiile de nuntă, astfel încât să puteți retrăi totul din nou, cu toate că a avea un album foto de la nuntă în care să vă uitați este mult mai diferit fața de a derula fotografiile de pe telefon, iPad sau computer.

Standard este să îți primești fișierele printr-un USB sau să le descarci, noi, Cinematico, va punem la dispoziție și o platforma online, o galerie pe care te poți autentifica și le poți vizualiza/descarca. Este ideală aceasta galerie, dar trebuie să ai și fotografiile de nuntă într-un album!

Cu toate acestea, există ceva despre senzație, atingerea și chiar mirosul de înaltă calitate al unui album de nuntă proaspăt tipărit. O  carte care îți este unică, ceva pe care o veți păstra. Ceva care vă permite să vă așezați cu partenerul și să parcurgeți pagina cu pagină.

Fotograful tău de nuntă va folosi servicii de imprimare de calitate care produc albume superbe, hârtie de înaltă calitate și frumos aranjate. Modelele de album diferă și ar putea fi piele, vinil, lemn sau pânză, există o mulțime de opțiuni și puteți discuta acest lucru cu fotograful de nuntă pe care l-ați rezervat, pentru a crea ceva care vi se potrivește pe deplin.

2. O MODALITATE PERFECTĂ PRIN CARE AȚI PUTEA ARĂTA PRIETENILOR ȘI FAMILIEI AMINTIRILE

Când vezi prieteni și familie, există un sentiment frumos în a le arăta albumul nuntii, o carte pe care pot simți și admira frumoasele fotografii. Albumele plate sunt foarte bune pentru a plasa pe o masă permițând mai multor  persoane să vă vadă fotografiile de la nuntă în timp ce treceți prin ele.

În loc să trimiteți prietenilor un link pentru a vă vizualiza fotografiile online, mai bine îi  invitați să răsfoiți albumul și să retrăiți împreună ziua nunții.

3. O POVESTE FUMOASĂ

Un album de nuntă este o carte de povești din ziua nunții tale, unică pentru tine, o poveste de la pregătirea ta, în momentul în care domnișoarele tale de onoare te văd în rochie, ajungând în mașină, mergând pe culoar, zâmbetul pe fața partenerului, lacrima. în ochii tăi de mamă, sărbătoarea, bucuria și fericirea de pe fețele oaspeților. Acest album este despre ziua ta și este creat de fotograful tău, el va selecta cu grijă fotografiile nunții, pentru a compune o poveste frumoasă care te va ajuta să retrăiești ziua nunții.

Bineînțeles, puteți face acest lucru singuri și există multe platforme online unde puteți obține cărți tipărite, oricum este nevoie de timp, este nevoie de timp pentru a alege fotografii pentru a le include, pentru a le comanda, a le poziționa și a expune totul. Un fotograf de nuntă va avea experiență în acest sens, va ști cel mai bun mod de a aranja și structura albumul, va alege și fotografii care se potrivesc in machetă, va crea un album de nuntă care va spune povestea din ziua nunții voastre..

Întrucât acest lucru este făcut pentru tine de fotograful tău de nuntă, emoția de a-l vedea pentru prima dată și de a trece prin el te va lăsa în lacrimi. Lacrimi de bucurie și fericire în timp ce vă vedeți fotografiile nuntii intr-un album pentru prima dată.

4. CEVA LA CARE VEȚI ȚINE

Un album de nuntă este ceva la care vei tine pentru totdeauna, această mică carte îți va ține toate amintirile despre una dintre cele mai fericite zile din viața ta. Îl vei păstra în siguranță, îl vei arăta familiei și vei atinge din ce în ce mai des să-ți retrăiești ziua specială.

Când ai copii și vrei să le arăți mama și tatăl căsătorindu-se, atunci vei ajunge la albumul de nuntă. Această carte este o poveste și ceva pe care cu siguranță îl vei iubi. Spre deosebire de un USB ascuns într-un sertar, veți păstra această carte la îndemână.

5. CADOURI ȘI AMINTIRI PENTRU FAMILIE ȘI PRIETENI

A avea un album tipărit pentru părinții tăi, ca și cadou va fi ceva minunat și, de asemenea, pentru ei, sentimentul răsfoirii va fii ceva aparte. Să retrăiască ziua. Ați putea crea și tipări un album mai mic pe care îl puteți oferi părinților, domnisoarelor de onoare și familiei, în timp ce aveți un album mai mare creat și păstrat doar pentru dumneavoastră.

Mojoritatea mirilor nostri fac cadou intotdeuna parinților si nașilor cate un album. Ei preferă să achiziționeze albumele la rezervarea serviciilor noastre la un pret correct.

VEZI OFERTA NOASTRA!

Acestea sunt doar câteva motive pentru care ar trebui să includeți un album de nuntă în pachetul vostru de fotografie de nunt[, dar, desigur, există câteva alte opțiuni și lucruri care vă pot face să vă gândiți de două ori.

 

CE PREȚ ARE UN ALBUM FOTO?

Albumele de nuntă au o mulțime de opțiuni, cu cât paginile sunt mai mari, cu atât un album confecționat din  piele va fi mai scump decât o copertă de pânză, iar un album mare 30x30cm  va fi mai mare decât un mini-album 12x12cm. Costurile diferă de la fotograf la fotograf, precum si cerințele pe care le aveți față de acesta contribuie la costul albumului.

Mulți fotografi vor oferi acest lucru ca un plus și vor pune un preț  pe un anumit număr  de pagini și un anumit  tip de album, alții pot oferi un pachet de fotografii de nuntă care include un album unde este imortalizată ziua nunții.

Amintiți-vă că plătiți și timpul acordat  pentru crearea albumului vostru și, de asemenea, pentru un album de înaltă calitate, care nu va fi ca agenda de telefon tipică.

Daca puneți accent pe amintirile voatre și vreți ceva frumos și calitativ care să vă țină o viață intreagă, atunci arunca-ți o privire pe oferta noastra!

Vorbește-i fotografului de nuntă și vezi ce opțiuni îți oferă, dacă începi să cauți un fotograf de nuntă, atunci asigură-te că  menționezi asta atunci când ceri o ofertă pentru fotografiile tale, deoarece s-ar putea să îți pună la dispoziție o ofertă mai bună.

CUM AR FI DACĂ L-AȘ FACE CHIAR EU?

Desigur, puteți face asta singur, cu toate acestea, este timpul să vă informați. Va trebui să găsiți o imprimantă de înaltă calitate, folosind software-ul platformei de albume pentru a crea machete de albume și apoi alegeți și aranjați fotografiile. Este ușor să începeți și apoi să spuneți „Voi reveni la el”. Cu siguranță există ceva frumos despre obținerea albumului și surpriza și emoția de a-ți vedea ziua nunții în fotografii, într-un album de nuntă. Fă-o singur poate mai ieftin, totuși s-ar putea să nu o faci profesional.

Amintiți-vă, fotografiile de nuntă sunt amintirile voastre, o poveste a zilei voastre de nuntă, ați angajat un fotograf profesionist de nunți care să vă surprindă ziua, de ce să nu lăsați profesioniștii să creeze și un album frumos pentru voi?

Acum aveți de gând să investiți într-un album foto de nuntă? Vezi oferta!