De ce sa alegi o echipa foto video la nunta ta?

Mirii au de luat decizii destul de dificile atunci cand vine vorba de organizarea unei nunti, de la alegerea salonului unde va avea loc nunta, pana la alegerea tortului sau a fotografului  de nunta si cameramanului care vor surprinde cele mai frumoase momente ale fericitului eveniment.

INTREBAREA CARE SE PUNE DE MULTE ORI ESTE:

SĂ ALEGI O ECHIPA FOTO VIDEO PENTRU NUNTA SAU FOTOGRAF NUNTA BUCURESTI SI CAMERAMAN CARE LUCREAZA INDEPENDENT?

Pentru a-ti usura aceasta decizie, îti oferim cateva argumente pro si contra pentru fiecare optiune, urmand ca la final tu sa alegi ce crezi ca ti se potriveste cel mai bine.

Alegerea unei echipe foto video

Cel mai mare avantaj al alegerii unei echipe foto video pentru nunta ta este experienta pe care cei doi o au atunci cand vine vorba de lucrul în echipa.

Ei vor sti foarte bine unde sa se pozitioneze astfel încat sa nu intre unul în cadrul celuilalt prin folosirea unor semne proprii stabilite dinainte si se vor sincroniza atunci cand vine vorba de surprinderea aceluiasi cadru fara sa fie nevoie sa vorbeasca pe tot parcursul evenimentului.

Cauti fotograf si cameraman pentru nunta ta? CERE OFERTA NOASTRA!

Daca ar fi sa vorbim de partea financiara, evident ca aceasta varianta este cea castigatoare, pachetul foto video pentru o nunta fiind mult mai accesibil decat serviciile unui fotograf, respectiv cameraman independent.

Unii oameni sustin ca vei gresi daca vei opta pentru un pachet foto-video pentru ca vei primi servicii de o calitate mai slaba.

Dar nimeni nu poate garanta ca daca vei alege fotograful si videograful separat vei primi servicii de o calitate impecabila.

Pana la urma, important este sa gasesti niste oameni dedicati, pasionati de meseria lor, care se vor asigura ca amintirile tale sunt pe maini bune.

Și de cele mai multe ori, acesti oameni pasionati lucreaza mai bine în echipa pentru un rezultat spectaculos.

De ce să alegi o echipă foto video la nunta ta

Alegerea separata a fotografului si cameramanului

Dupa cum spuneam mai devreme, alegerea separata a unui fotograf nunta Bucuresti si cameraman îti poate aduce uneori servicii de o calitate mai înalta, acesta fiind probabil si singurul avantaj notabil.

Dar în acelasi timp, risti ca la nunta ta unele momente sa nu fie surprinse pentru ca fotograful si cameramanul nu s-au pus de acord asupra scenelor si cadrelor.

De multe ori, videograful si fotograful de nunta se cunosc chiar în ziua evenimentului si este destul de greu pentru ei sa lege o relatie într-un timp atat de scurt pentru a putea comunica si pentru a se sincroniza pe tot parcursul evenimentului.

Costurile în acest caz reprezinta un dezavantaj destul de mare pe care ar trebui sa îl iei în considerare mai ales daca ai un buget limitat. Alegerea unui fotograf si a unui cameraman independent te poate costa chiar si de 2-3 ori mai mult decat alegerea unei echipe foto-video.

In concluzie, alegerea unei echipe foto video pentru nunta ta îti poate aduce avantaje mari, dar pana la urma, important este sa gasesti persoanele care sa îti transmita siguranta si încredere.