Pregatirea unei nunti. Cele mai importante momente

Cele mai importante momente în pregatirea unei nunţi

1. Nu ar trebui sa va fie teama de un timp nefavorabil, mai ales daca nunta e cu ploaie atunci, dupa spusele buneilor veţi avea noroc. Aveţi grija doar sa aveţi o umbrela. Nici un fotograf de nunta nu confirma faptul ca pozele nu vor fi reuşite. Cel mai important pentru şedinţa foto de nunta este dragostea şi zimbetul dumneavoastra. Atunci pozele vor deveni o arta pentru o amintire îndelungata.

2. Aveţi grija ca rochia de nunta sa se aşeze exact pe silueta. Multe mirese înainte de nunta, cu un mini stres se despart cu cateva kilograme. Ai grija sa-ţi probezi rochia cu ceva saptamani înainte de nunta, acum este foarte uşor sa-ţi scurtezi rochia, sa-ţi o modelezi dupa gust şi dorinţe.

3. In timpul nunţii o mare parte de atenţie o are mireasa. Respectiv coafura şi machiajul este un lucru esenţial, şi daca vorbim de perioada de vara unde cununia, sesiunea foto şi serbarea este în aceiaşi zi. Nici într-un caz nu reduce cheltuiele pentru coafura şi machiajul. Poţi opta pentru un stil natural, dar chiar şi un rimel te poate da de gol daca nu are o calitate corespunzatoare. Alege un stilist care are recenzii bune şi maini de aur.

4. Alegeţi-va o domnişoara de onoare de încredere, unde va avea grija de toate marunţuşurile pe parcursul întregei zile. Sau un wedding planer care cu siguanţa îşi cunoaşte meseria, se va ispravi de minune şi va va scoate o parte mare din griji.

5. Daca aveţi în plan mai multe staţiuni în timpul zilei şi cu voi merg atat nanaşii cat şi toata echipa de vornicei, aveţi grija sa fiţi înarmaţi cu bauturi şi mancare. Pentru ca sa nu fie pentru ei o aşteptare îndelungata optaţi pentru ei o mini excursie şi mici gustari, pentru ca ei sunt cei care fac toata veselia la nunta dumneavoastra.

6. La înscriere nu uitaţi neaparat sa procuraţi o coperta. Pentru ca e lung drumu chiar şi pîna la eşire din cladire. Pentru a pastra documentul în siguranţa optaţi pentru metoda cea mai simpla şi eficienta.

7. De cele mai dese ori din motivul multor îmbraţisari şi zilei lungi, buchetul mirelui nu ajunge pana la un final pozitiv. De aceia ar fi bine sa optaţi pentru 2, 3 în plus pentru orice eventualitate şi a arata fresh pana la întîlnirea zorilor.

8. Neaparat mireasa trebuie sa aiba balerine albe pentru schimb. Sau mai comod acuma în voga sunt adiddaşii albi care sunt super comozi şi stilaţi cu orice rochie pentru o seara plina de dansuri şi voie buna.

9. Daca pe parcursul primului dans, veţi întreprinde careva greşeli sau chiar veţi uita dansul, nu va faceţi griji. Nimeni nici habar nu are ca greşiţi sau nu paşiţi cum trebuie. Savuraţi şi lasaţiva duşi de val pentru primul vostru dans în calitate de mire şi mireasa.

10. NU încercaţa sa faceţi pe placul tuturor, caţi oameni atatea pareri. Ziua nunţii este sarbatoarea voastra, iar oaspeţii vin sa va susţina, sa va îndrume şi sa serbeze împreuna cu voi. Faceţi aşa cum doriţi nu schimbaţi nimic pe ultimile sute de metri şi nu optaţi pentru prea multe bucate pe masa, cheltuieli înzadare şi care dauneaza mediului.

11. Aduceţiva aminte de toate visurile pe care leaţi avut cînd aţi fost copii. Pentru ca acuma sunteţi mireasa, evenimentul care se repeta doar o data în viaţa. Aplicaţi mult roz în decor, sau o rochie prinţesa cu coroniţa. Multe dulciuri în canddy bar, ele cu siguranţa no sa ramîna. Multe baloane un nou trend pentru decor. Azi sunt multe posibilitaţi, doar acuma sunteţi mire şi mireasa.

12. Toţi specialiştii se aduna pentru un singur sfat. Nu economisiţi pentru foto-video. Pozele sunt acelea care raman. Daca pentru a organiza o nunta poţi gasi reduceri bune, în unele locuri sa reduci şi sa economiseşti, atunci la foto – video nu este cazul. Pentru tot parcursul organizarii unei nunţi cel mai important e sa cunoşti suma maximala şi bugetul unde poţi ajunge, sa nu fie o surpriza ca am vrut o nunta de un buget dar la jumate de pregatiri bugetul sa dublat iar banii au disparut.

13. In alegerea unui moderator fiţi foarte precauţi, ce program are, cum arata, cum vorbeşte, tembrul vocii, etc. Oamenii vor ţine foarte bine minte moderatorul şi cel mai important ca el defapt este inima serbarii dumneavoastre.

14. Cel mai important lucru cu care ne confruntam de ani de zile este raspunsul oaspeţilor daca vin la serbare sau nu. Sun zeci de cazuri cînd mirele şi mireasa în ziua nunţii schimba panoul de amplasare a oaspeţilor şi cardurile de masa în loc sa savureze din aceasta zi. De ce se întîmpla aşa? Haideţi sa fim respectuoşi şi faţa de tinerii însuraţei şi faţa de noi. Ultima anunţare maxim cu o luna înainte de nunta. Aşa este bine şi aşa e frumos !!!

VEZI OFERTA DE PRET