Cele mai frumoase locatii de sedinta foto nunta Bucuresti

Cele mai frumoase locatii de sedinta foto nunta Bucuresti

Toate momentele frumoase pe care mirii le petrec in ziua nuntii se pastreaza pentru totdeauna intr-un album cu poze, pe care il vor deschide cu drag de fiecare data. Sedinta foto din ziua nuntii este foarte importanta pentru cei doi miri. Acestia au ocazia sa faca cele mai frumoase fotografii cu ei doi.

In alegerea locatiei, tineti cont si de urmatorii factori:

  • distanta dintre locatii
  • timpul pe care il puteti aloca sedintei foto de nunta
  • ce poate oferi locatia aleasa
  • perioada din zi in care se desfasoara sedinta foto
  • cam cat de aglomerata poate fi locatia respectiva

Ca fotograf nunta Bucuresti primim foarte des intrebarea: Unde facem sedinta foto in ziua nuntii in Bucuresti?

Daca urmeaza nunta voastra si visati deja la sedinta foto, ar fi bine sa va ghidati dupa sfaturile de mai sus atunci cand urmeaza sa alegeti o locatie pentru sedinta foto Bucuresti, mai ales ca Bucurestiul este un oras plin de locuri care mai de care mai frumoase.

Trebuie doar sa stii unde sa cauti si ce ai vrea sa alegi.

Iata cele mai frumoase locatii pentru sedinta foto din ziua nuntii in Bucuresti!

cele mai frumoase locatii pentru sedinta foto din ziua nuntii in Bucuresti

27 de locatii frumoase din Bucuresti in care se poate desfasura sedinta foto din ziua nuntii

1. Palatul Mogosoaia. O cladire istorica impresionanta construita in mare parte in stil brancovenesc. Curtea din jurul palatului este foarte mare, in spatele acestuia fiind chiar si un lac. Acest palat este o locatie pentru sedinta foto de nunta care sa adune cele mai frumoase amintiri.

Cele mai frumoase locatii pentru sedinta foto nunta Bucuresti

 

2. Palatul Bragadiru. Un palat impresionant datorita marimii dar si datorita deocratiunilor si arhitecturii. Palatul Bragadiru are statui inserate in fatada, balcoane in stil victorian si oglinzi venetiene. O constructie impunatoare a Bucurestiului de alta data unde sedintele foto pentru nunta pot deveni parte din acea lume.

Cele mai frumoase locatii pentru sedinta foto nunta Bucuresti

3. Palatul Sutu. Daca iti doresti sa te simti ca o regina in ziua nuntii tale, poti alege o sedinta foto in ziua nuntii la Palatul Sutu. Aceasta este o locatie eleganta dar si boema care te va cuceri pe loc. Palatul este unul dintre cele mai vechi resedinte ale aristocratilor din Bucuresti iar ceea ce impresioneaza in primul rand sunt pilonii de sustinere de la intrare care sunt din fier.

Sedinta foto palatul Sutu

4. Piata Victoriei – Calea Victoriei – Piata Constitutiei. Daca iti doresti o sedinta foto de nunta in inima orasului, poti alege o sedinta foto chiar in zona Piata Victoriei sau Piata Constitutiei. Cu ajutorul indrumarilor fotografului, poti avea fotografii de nunta in care sa apara cele mai frumoase locuri din Bucuresti.

5. Palatul Voievodal sau Curtea Domneasca. Iti doresti o sedinta foto pentru nunta in Centrul Vechi? Aceasta locatia este chiar prima Curte Domneasca din Bucuresti care era formata dintr-un palat voievodal si o biserica. Un loc plin de istorie care poate fi potrivit pentru mirii romantici si pasionati de timpurile vechi.

Fotograf Nunta Bucuresti - Cinematico.ro - cele mai frumoase locatii pentru sedinta foto din ziua nuntii in Bucuresti

6. Ateneul Roman. Pentru nuntile boeme si elegante Ateneul Roman este un loc perfect pentru sedinta foto de nunta. Un loc gratios unde se sustin numeroase concerte de muzica de opera. Cladirea este una fabuloasa fiind realizata intr-o combinatie de stiluri neoclasic si eclectic. Daca puteti face sedinta foto pentru nunta chiar in ateneu, veti strange cele mai frumoase amintiri de la nunta.

7. Muzeul Satului, sau „muzeul din inima capitalei”. Este un locatie pentru sedinta foto de nunta pentru mirii indragostiti de viata traditionala la sat. Va puteti imbraca in costume traditionale taranesti, iar fotografiile cu voi doi in acest loc vor arata ca cele din vremurile trecute.

8. Palatul CEC. O cladire imensa pe care o poti vedea de fiecare data cand treci pe Calea Victoriei. Daca iti doresti o locatie pentru sedinta foto de nunta intr-un loc care reprezinta o parte din istoria Bucurestiului, Palatul CEC este o optiune destul de interesanta. Acesta este un monument istoric dar si national. Arhitectura sa a rezistat in timp si nu a avut de suferit din cauza razboaielor sau a cutremurelor.

9. Palatul Fundatiei Universitare Carol I. Locatia se afla in centrul Bucurestiului si a fost construita pentru a sarbatorii 25 de ani de domnie a regelui Carol I. Scopul a fost acela de a gazdui sediul fundatiilor regale dar si pentru a fi un centru cultural unde sa se desfasoare conferinte si intalniri. Un loc perfect pentru sedinte foto de nunta pentru cei care iubesc istoria Bucurestiului.

10. Casa Vernescu. Daca alegi sa faci sedinta foto de nunta la Casa Vernescu, trebuie sa stii ca aceasta este una dintre cele mai aratoase constructii din Bucuresti din primul sfert al secolului XIX-lea. Nunta ta poate prinde o poveste frumoasa de dragoste cu o sedinta foto intr-o cladire fascinanta construita in stil eclectic de catre arhitecti francezi.

11. Manastirea Chiajna. Se afla la marginea cartierului Giulesti si face parte din situl istoric manastirea Chiajna-Bucuresti. Ruinele acestei manastiri creaza un peisaj superb si un cadrul de sedinta foto de nunta perfect pentru mirii indragostiti de timpurile trecute ale istoriei.

12. Centrul Vechi. Locul unde noapte de noapte exista petreci poate fi chiar si locul unde poti alege sedinta foto de nunta. Pentru cuplurile indraznete care iubesc viata Bucurestiului de noapte, Centrul Vechi este un loc unde pozele pot prinde viata.

13. Castelul Tepes. Pentru mirii care iubesc muntele si si-ar fi dorit o sedinta foto de nunta la munte, Castelul Tepes este locul potrivit pentru o locatie pentru sedinta foto. Acest castel este o copie fidela a Cetatii Poenari si a fost construita de regele Carol I.

14. Parcul Tineretului. Un parc cu multa verdeata si un o locatie interesanta pentru sedinta foto de nunta. Parcul are mai multe zone dintre care zone cu lac sau zone cu cladiri precum si sala polivalenta.

15. Parcul Herastrau, sau mai nou Parcul Regele Mihai I al Romaniei. Acesta este un parc foarte mare din zona de nord a Bucurestiului unde se pot face cele mai frumoase poze de nunta. Poti face poze chiar langa lac sau poti merge in zone cu alei pline cu flori. Parcul Herastrau iti poate oferi tot peisajul pe care ti-l doresti pentru un album de nunta. Poti face chiar si plimbari cu vaporul.

16. Parcul IOR. Unul dintre cele mai mari parcuri din Bucuresti este si parcul IOR, unde sedintele foto de nunta pot prinde contur datorita frumusetii naturii. Poti face poze langa salciile de langa lac sau pe aleile pline cu pomi si flori.

17. Parcul Carol. Un parc foarte interesant unde vei putea face sedinta foto de nunta langa principala atractie parcului: mausoleul sau Monumentul Eroilor Neamului. Pana sa ajungi la acest mausoleu, te poti opri sa faci poze pe scarile imense.

18. Parcul Operei. Daca vrei sa faci sedinta foto de nunta intr-un loc cu multa verdeata dar sa fie si un loc elegant, poti alege parcul Operei unde in poze poti prinde si Ateneul Roman. Nu este un parc foarte mare, dar suficient pentru mirii care isi doresc un loc mai intim pentru pozele de nunta.

19. Parcul Kiseleff. In acest parc poti face poze artistice extraordinare de nunta deoarece in interiorul parcului vei gasi statui care reprezinta busturile unor oameni de cultura dar chiar si statuia regelui Ferdinand. Parcul este infrumusetat si cu Monumentul Infanteriei Romane construit in bronz.

20. Insula Lacul Morii. Daca iti doresti o locatie pentru sedinta foto de nunta care sa iti aminteasca de vechile coloane grecesti, poti alege insula lacul morii. Un loc cu o istorie zbuciumata pentru mirii care isi doresc o sedinta foto de nunta „altfel”.

21. Gradina Botanica. Iti doresti o sedinta foto in care sa fiti inconjurati de multe flori? Pentru mirii care iubesc flori si vor ca fotografiile de nunta sa fie unele colorate, Gradina Botanica este o locatie pe care o poti lua in considera. Aici se gasesc si specii rare de flori, chiar si plante exotice.

Fotograf Nunta Bucuresti - Cinematico.ro

22. Palatul Snagov. O sedinta foto de nunta la un fost palat regal poate fi tot ce si-a dorit orice mireasa in ziua nuntii ei. Frumusetea acestui palat consta in aerul regal pe care il emana.

23. Cercul Militar. La Cerul Militar se tin numeroase evenimente dintre care chiar si nunti. Desigur ca daca iti place acest loc, poti sa faci chiar si o sedinta foto pentru nunta. Cladira este formata din mai multe sali care au picturi si obiecte de arta fascinante.

24. Intersectia Stirbei cu strada Berzei. Pentru un cuplu mai indraznet si nonconformist o locatie pentru sedinta foto de nunta poate fi chiar acest loc. La aceasta intersectie de strazi exista mai multe graffiti-uri pe pereti, multe desene superbe langa care poti face o sedinta foto de nunta diferita.

25. Delta Vacaresti. Lacul Vacaresti trebuia de acum mult timp sa faca parte din sistemul hidrologic de aparare al Bucurestiului impotriva inundatiilor. In prezent, este doar un proiect neterminat in care s-a format o adevarata frumusete a naturii fiind considerat „delta capitalei”. Este o rezervatie naturala unde pozele foto de nunta pot avea ceva din aerul Deltei Dunarii.

26. Palatul Ghica. O locatie boema si eleganta construita in stilul neoclasic al arhitecturii italiene. Interiorul este unul de poveste cu picturi pe marmura si cu obiecte decorative ce amintesc de vechile mosii.

27. Cartierul Cotroceni. Un cartier modest, dar frumos care a fost infiintat de clasa medie la acea vreme de dupa primul razboi mondial: avocati, ingineri si doctori. Aici poti face sedinta foto de nunta la Palatul Regal, Gradina Botanica, parcul Romniceanu (un parc lung si ingust).

Majoritatea locatiilor nu au costuri pentru sedintele foto dar exista unele dintre ele precum Palatul Ghica sau alte palatele care presupun costuri suplimentare. Pretul pentru 1 h de inchiriere este de 100€ si se plateste la intrare. Exista si locatii precum Ateneu sau Teatrul National unde trebuie vorbit in prealabil cand si cum se pot organiza in interiorul cladirii sedinte foto.

Pentru mai multe detalii despre sedintele foto de nunta te asteptam sa ne contactezi chiar aici.